BIST 9.986
DOLAR 32,36
EURO 34,71
ALTIN 2.437,95
HABER /  DÜNYA

’’Zaza Han’’a sahip çıkıldı

Fatih Belediyesi ve İstanbul Ticaret Odası, çıkan yangında büyük hasar gören "Zaza Han"a sahip çıktı. <br/>Fatih Belediye Başkanı Mustafa ...

Abone ol

Fatih Belediyesi ve İstanbul Ticaret Odası, çıkan yangında büyük hasar gören "Zaza Han"a sahip çıktı.
Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir, yangından hemen sonra Zaza Han’a bizzat gelip incelemeler yaparak, tüm moloz ve hafriyatın atılmasıyla ruhsat konularında ekibine talimat verdi. Zaza Han Yönetim Kurulu üyeleri de desteğini esirgemeyen Mustafa Demir’e teşekkürlerini iletti.

İTO’DAN DESTEK SÖZÜ
İstanbul Ticaret Odası Başkanı İbrahim Çağlar da, 16 Ağustos’ta İTO Yönetim Kurulu üyeleriyle Zaza Han’da esnafın sorunlarını dinledi. Çağlar, 112 esnafın maddi kaybının karşılanmasına destek olacakları sözünü verdi. Hanın soğutma sisteminden çeşitli tesisatlarına kadar yenileme çalışmaları yapılacağını söyleyen İbrahim Çağlar, yıl içinde alınması gereken aidatların esnaftan alınmayacağını ifade etti. İbrahim Çağlar, esnafa destek olmak amacıyla bir bankayla faizsiz kredi kullanımı konusunda da çalışma yaptıklarının müjdesini verdi.
Zaza Han Yönetim Kurulu üyeleri ayrıca, hanın yangında zarar gören ön cephesinin onarımı konusunda da İstanbul Valiliği’nden destek beklediklerini dile getirdi.
Çalışmaların tamamlanmasıyla Zaza Han, yenilenen yüzüyle hizmet vermeye devam edecek.
(İHA)