BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL

Yuvaya döndü

VakıfBank, altyapısından yetişen Ceren Kestirengöz ile sözleşme yeniledi.<br/>Yeni sezon öncesinde kadrosunu yabancı yıldızlarla güçlendiren...

Abone ol

VakıfBank, altyapısından yetişen Ceren Kestirengöz ile sözleşme yeniledi.
Yeni sezon öncesinde kadrosunu yabancı yıldızlarla güçlendiren Türkiye şampiyonu VakıfBank, iç transferde Naz Akyol’un ardından geçtiğimiz sezon Bakırköy Belediyesi Yeşilyurt’ta forma giyen Ceren Kestirengöz ile de sözleşme yeniledi. İmza töreninin ardından açıklamalarda bulunan Ceren, “Altyapısından yetişip A takımına kadar yükseldiğim VakıfBank’a döndüğüm için çok mutluyum. Bu formayı uzun yıllar giymek istiyorum; bunun için de elimden geleni yapacağım. Umarım bizim için başarı ve kupalarla dolu bir sezon olur” diye konuştu.

MENAJER KOÇ: “VAKIFBANK FORMASIYLA BAŞARILAR DİLİYORUM”
VakıfBank Takım Menajeri Başak Koç ise, “Yeni sezon öncesinde kadromuzu büyük ölçüde tamamlamış bulunuyoruz. VakıfBank Spor Okulu’ndan çıkan isimlerden biri olan, her zaman ailemizin içinde yer alan Ceren ile birlikte yeni sezona girmek bizi oldukça heyecanlandırıyor. Genç, dinamik ve tecrübeli ekibimizin içinde yer alacak olması Ceren’in gelişimi, seviye atlaması açısından da çok faydalı olacaktır. Türk voleyboluna daha uzun yıllar hizmet edecek olan Ceren’e, VakıfBank formasıyla başarılar diliyorum” dedi.

2011 YILINDA A MİLLİ OLDU
19.07.1993 İstanbul doğumlu olan Ceren Kestirengöz, 2007 yılından itibaren milli takımlarda forma giymeye başladı. 2011’de ilk kez A Milli Takım formasını giydi. 2012 yılında Sarıyer Belediyesi ile 2. Lig şampiyonluğu yaşayan oyuncu, 2009 Balkan Şampiyonası’nda en iyi smaçör seçilirken, 2010 Balkan Şampiyonası’nda ise en iyi servis atan oyuncu ödüllerinin sahibi oldu.
(İHA)