BIST 9.080
DOLAR 32,34
EURO 35,15
ALTIN 2.301,00
HABER /  GÜNCEL

Yürüyüş yaparken canından oluyordu!

Sarıyer'de kimliği belirsiz bir kişi yürüyüş yaparken başına gelmeyen kalmadı. İşte yaşananlar..

Abone ol

Sarıyer’de kimliği belirsiz bir kişi denize düştü. Yardım etmek için denize atlayan vatandaş halatla kıyıya çıkartıldı. Polis, etraftaki güvenlik kameralarının kayıtları incelemeye aldı.

Sakıp Sabancı Caddesi’ndeki Cumhurbaşkanlığı Köşkü önünde gece yürüyüşü yapan 30 yaşlarındaki bir kişi, saat 22.30 sıralarında dengesini kaybedince boğazın serin sularına düştü.

Yardım isteyen gencin çığlıklarını duyan bir kişi düşünmeden denize atladı. Gece karanlığında yardım isteyen genci bulup karaya çıkartmayı başaramayan kişi, kendisine atılan halata tutunarak karaya çıktı.

Emirgan Polis Merkezi’ne götürülen genç ifade verdi. Düşme anına gören ve isimlerini belirtmeyen 2 kişi de "Bir kişinin denize düştüğünü gördük. Biri yardımına koştu ancak başarılı olamadı.

Atılan halatla karaya çıkartıldı" dedi. Olay yerine gelen deniz polisinin geniş çaplı araştırmana rağmen gencin izine rastlanmadı. Polis, MOBESE ve çevredeki güvenlik kameralarının kayıtlarını inceleme altına alarak denize düştüğü ileri sürülen kişinin kimliğini tespit etmeye çalışıyor.