BIST 10.471
DOLAR 32,77
EURO 35,09
ALTIN 2.457,99
HABER /  MAGAZİN  /  KÜLTÜR VE SANAT

Yürek ısıtan bir hikaye

"Bitirim Karınca", 10 yaşındaki bir çocuğun esprili ve yürek ısıtan hikayesi anlatıyor.

Abone ol

"Jimmy Neutron:Boy Genius" yaratıcısı Oscar adayı sinemacı John A. Davis ve "The Polar Express"in yapımcıları Tom Hanks ve Gary Goetzman'dan yeni bir animasyon.

10 yaşındaki zavallı Lucas Nickle bir türlü rahat yüzü görmez. Ailesiyle birlikte kısa süre önce yeni bir şehre taşınan Lucas, henüz tek bir arkadaş bile edinememiştir. Anne ve babası son günlerde onunla pek ilgilenememektedir. Tüm bunlar yetmezmiş gibi, Lucas, mahallenin zorbası Steve’in bir numaralı hedefi olmuştur. Buna karşılık Lucas da yaşamakta olduğu hayal kırıklığının acısını bahçesindeki karıncaları yok ederek çıkarmaktadır.

Ancak Lucas’ın bilmediği şey kendisinin “bir sürü aptal karınca” olarak gördüğü canlıların çok gelişmiş bir toplum yaşamı olduğudur. Evlerinin “Yok edici” Lucas tarafından yerle bir edilmesinden bıkan karıncalar, onunla savaşmaya karar verirler. Sihirli bir iksir kullanarak, Lucas'ı karınca boyutuna indirir ve kolonilerinde karınca boyunda yaşamaya mahkum ederler. Bu tuhaf yeni dünyada, Lucas arkadaşlık hakkında önemli dersler alacak ve hakkını arama cesareti kazanacaktır.

"Bitirim Karınca"nın seslendirme kadrosunda Julia Roberts, Nicolas Cage, Meryl Streep, Paul Giamatti, Bruce Campbell gibi isimler bulunuyor.

Bitirim Karınca

(The Ant Bully)

Gösterim Tarihi: 8 Eylül 2006

Yönetmen:
John A. Davis

Oyuncular:
-,

Tür: Animasyon-Aile-Fantastik-Macera

Süre: 88 Dk.

Yapım Yılı: 2006