BIST 10.209
DOLAR 32,43
EURO 34,78
ALTIN 2.396,64
HABER /  DÜNYA

YUNUSLAR ADETA BALIKÇI TEKNESİYLE YARIŞTI

İstanbul’da etkili olan sisin kalmasıyla balıkçılar da boğaza akın etti. İstanbul boğazında balık bereketi yaşanırken, adeta balıkçı teknele...

Abone ol

İstanbul’da etkili olan sisin kalmasıyla balıkçılar da boğaza akın etti. İstanbul boğazında balık bereketi yaşanırken, adeta balıkçı tekneleriyle yarışan yunuslar renkli görüntüler oluşturdu.
İstanbul’da deniz üzerindeki sisin kalkmasıyla birlikte hayat da normale döndü. Hafta sonunu fırsat bilen balık tutkunları, boğaza akın etti. Sis ardından denizde balık bereketi yaşanırken, balıkçıların durumdan memnun olduğu gözlendi. Boğaz’da balık tutan bir balıkçı, "Sis kalktı böyle oldu. Bu akşam evde balık yiyeceğiz" dedi. Bazı vatandaşlar ise hafta sonunda sahil kenarında yürüyüş yapmayı tercih etti.
Öte yandan boğazda tekneyle avlanan balıkçılar, ilginç bir görüntü de kaydetti. Boğazdan geçen yunus sürüsü, balıkçılar tarafından böyle görüntülendi. Görüntülerde adeta balıkçı tekneleriyle yarışan yunus balıklarının denize defalarca dalıp çıkarak yüzdükleri görüldü. Hafta sonunda İstanbul Boğazı’nda renkli bir gösteri sunan yunus balıkları, bir süre sonra gözden kayboldu.
(İHA)