BIST 10.209
DOLAR 32,36
EURO 34,70
ALTIN 2.396,14
HABER /  DÜNYA

TEKERLEKLİ SANDALYE BASKETBOL LİGİ

Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Tekerlekli Sandalye 2. Lig takımlarından Batman Engelliler Tekerlekli Basketbol Takımı, bir üst...

Abone ol

Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Tekerlekli Sandalye 2. Lig takımlarından Batman Engelliler Tekerlekli Basketbol Takımı, bir üst lige yükselmek için önümüzdeki günlerde oynanacak olan Play-off maçı hazırlıklarını aralıksız sürdürüyor.
Batman Engelliler Spor Kulübü Başkanı Nasrettin Kaya, takım olarak yoğun bir tempo içerisinde olduklarını kaydetti. Amaçlarının Batman’ı bu alanda en iyi şekilde temsil etmek olduğunu ifade eden Kaya, ”Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Tekerlekli Sandalye 2. Lig E Grubu’nda yer alan Batman Engelliler Basketbol takımı olarak Play-off maçlarına yönelik hazırlıklarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Takım olarak haftalık idmanımızı 2 den 3 üçe çıkardık. Yoğun bir çalışma temposu içindeyiz. Teknik ve kondisyon yönünden takımı en iyi durumda Play-off maçlarına götürmek istiyoruz. Play-off maçlarının oynanacağı tarihe kadar da hazırlık çalışmalarımız aralıksız devam edecektir. Amacımız Batman’ı en iyi şekilde tekerlekli basket liglerinde temsil etmektir. Öte yandan bu güne kadar desteğini takımımızdan esirgemeyen ve desteğini devam ettirecekleri umudu ile Batman Valiliği, Batman Belediyesi, Tüpraş Rafineri Müdürlüğü ve Batman All Alçı fabrikasına teşekkür ediyoruz. Ayrıca çalışmalarımızda ve Play-off yolunda bize manevi destek olan Vali Yılmaz Arslan’ın eşi Hümeyra Arslan başkanlığındaki gönül elçileri, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Erhan Güngör ve Gençlik ve Spor İl Müdürü Aydın Ekinci’ye ayrıca engelli dostlarımıza, bizleri yalnız bırakmayan sporsever dostlarımıza ve sesimizi her zaman Batman ve dünya kamuoyuna ulaştıran değerli Batman basınına şükranlarımızı sunarız” dedi.
(İHA)