BIST 9.717
DOLAR 32,49
EURO 34,97
ALTIN 2.432,89
HABER /  DÜNYA

Yumurtalarını bağışladı, şimdi çocuğu olmuyor

Amerika'lı talihsiz kadın 13 sene önce yumurta bağışladı, şimdi kendisi çocuk sahibi olamıyor.

Abone ol

Amerikalı Louise Milano orta yaşlarında, işinde başarılı bir kadın. Ama ne zaman 12 yaşlarında bir oğlan çocuk görse, kendini dikkatlice çocuğun suratını incelerken buluyor. Belki bir ihtimal hiç tanışmadığı biyolojik evladı olduğunu kanıtlayacak bir benzerlik bulur diye...

Yaklaşık 12 yıl önce, o zamanlar doğurganlığının ve kariyerinin zirvesinde olan Louise tanımadığı bir çiftin çocuk sahibi olabilmesi için yumurta bağışında bulundu. İroni dedikleri bu olsa gerek; kendisi o zamandan beri çocuk sahibi olamıyor. Toplamda 6 kere tüp bebek tedavisi deneyerek, tedaviler için 30 bin Euro yani yaklaşık 70 bin Türk Lirası harcadı. Ve hatta Louise'e yardımcı olmak için yumurta bağışı yapan kadınlar dahi oldu. 

Louise 44 yaşında ve henüz anne olmadı. Bebeğini kollarına alma hayallerinin asla gerçekleşemeyeceğine inanıyor artık. Ve her sene 9 Eylül günü içi kan ağlıyor; çünkü 9 Eylül Louise'in hiç tanımadığı biyolojik çocuğunun doğum günü. 

"Büyüdüğünde benimle iletişim kurmasını çok isterim. Biyolojik oğlumu çok merak ediyorum, aklımdan hiç çıkmıyor. Ne zaman O'nun yaşlarına yakın bir oğlan çocuğu görsem, kalbim yerinden çıkacak gibi oluyor." diyerek duygularını belirtiyor Louise. 

Acılı kadın sözlerine şu şekilde devam ediyor: "Her sene doğum gününde O'nu düşünüyorum. Hediyelerini açışını ve ailesine sevinçle sarılmasını hayal ediyorum. O'nun o halini görmeyi her şeyden daha çok istiyorum. Biliyorum ailesi tarafından çok seviliyor ve bu beni çok mutlu ediyor. Bende annelik hissini yaşamayı çok isterdim."