BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Yüksek Sosyete 17. yeni bölüm fragmanı öpüşme olay yarattı!

Yüksek Sosyete 17. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Cansu hayatının şokunu yaşıyor. Yüksek Sosyete yeni bölüm fragman videolarını internethaber.com'dan izleyin

Abone ol

Yüksek Sosyete 17. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Kerem ve Sude'yi öpüşürken gören Cansu neye uğradığını şaşırıyor. Yüksek Sosyete dizisinin yeni bölümüne ait 2 fragmanı ve diziyle ilgili sürpriz gelişmeler haberimizde...

YÜKSEK SOSYETE 17. BÖLÜM FRAGMANI

YÜKSEK SOSYETE 17. BÖLÜM 2. FRAGMANI

YÜKSEK SOSYETE SON BÖLÜM ÖZETİ

Yüksek Sosyete dizisinin yeni sezon oyuncu kadrosuna Seren Deniz Yalçın dahil oldu.

Yüksek Sosyete’nin son bölümünde yaşananlar şöyle: Kerem ile ailesi tarafından göz hapsine alınan Cansu'nun yolları yine yüksek sosyetede kesişir. Böylece; Cansu, Kerem, Mert ve Ece yepyeni bir denklemde tekrar bir araya gelirler. Ancak Kerem, artık bildiğimiz Kerem değildir... Diğer yandan Bedia; Mert'i kazanmak için Ece'nin hayatını zorlaştırmanın bin bir yolunu bulur. Ece ve Mert için bu büyük bir sınavdır.

Hem Levent'in rest çekip gitmesi hem de Ela'nın Koran Konağı'na gelişiyle hayatı alt üst olan Süreyya ise tam bir çıkmazdadır.

YÜKSEK SOSYETE KONUSU

Yüksek Sosyete, Güney Kore yapımı High Society dizisinden uyarlanan ve Burak Sağyaşar tarafından yapılan yönetmenliğini Metin Balekoğlu'nun üstlendiği başrollerinde Hazar Ergüçlü, Engin Öztürk, Meriç Aral, Ozan Dolunay'ın oynadığı dizide heyecan dorukta.

YÜKSEK SOSYETE OYUNCU KADROSU