BIST 9.645
DOLAR 32,58
EURO 34,79
ALTIN 2.412,11
HABER /  DÜNYA

YPG'den şok video! Kobani'de kıyamet görüntüleri!

YPG'li savaşçıların çektiği videoda kaydında intihar saldırı sonrası Kobani'de oluşan hasar ve patlamanın şiddeti gözler önüne serildi.

Abone ol

IŞİD'in Kobani kuşatması sürüyor! Üç ayrı bölgeden kente girmeye çalışan IŞİD militanları, son günlerde özellikle de koalisyon güçlerinin saldırılarıyla ağır yenilgi aldı. Bu arada IŞİD'in düzenlediği bombalı saldıyla ilgili internete yüklenen bir görüntü tüyler ürpetti.

IŞİD Kobani kuşatmasında ağır darbeler yerken örgütün geçtiğimiz gün şehir merkezindeki hastane binasına yönelik bombalı araçla düzenlediği intihar saldırısının sonuçları da ortaya çıktı. YPG tarafından hedefine varmadan roket ile imha edilen bombalı aracın patlaması ile ortaya çıkan manzara tüyler ürpertti.

PARÇALANMIŞ CESETLER...

YPG'li savaşçıların çektiği video kaydında saldırı sonrası şehirde oluşan hasar patlamanın şiddetini de gözler önüne serdi. Videoda intihar saldırısnda ölen IŞİD'lilerin cesetlerinden parçalar göze çarpıyor.

YPG'DEN KOBANİ YEMİNİ

Videoda patlama sonrası çevreyi inceleyen YPG'lilerin Kürtçe konuştuğu ve "ölürüz de Kobani'den çıkmayız" dedikleri görülüyor.