BIST 10.268
DOLAR 32,29
EURO 34,80
ALTIN 2.410,65
HABER /  GÜNCEL

'Yoruldum artık' dedi kendini Haliç'ten attı

15 yaşındaki Cennet Haliç Köprüsü'ne geldi. Veda notunu yazalı çok olmamıştı. Kendini soğuk sulara bıraktı.

Abone ol

Haliç Köprüsü'nden atlayan genç kızın isminin Cennet Y. (15) olduğu belirlendi. Sahil güvenlik ekiplerinin yaptığı arama bugün için sonlandırılırken, genç kızın Facebook'taki sayfasına "Yoruldum artık" notunu yazdığı görüldü.

Haliç Köprüsü'nden sabah saatlerinde atlayan genç kızın Bağcılar Alaattin-Nilüfer Kadayıfçıoğlu Kız Meslek Lisesi 3. Sınıf öğrencisi Cennet Y. olduğu belirlendi. 15 yaşındaki kızı görgü tanıklarının ifadesi doğrultusunda arayan sahil güvenlik ekipleri, saatler süren arama çalışmalarını bugün için sonlandırdı.

SON NOT: YORULDUM ARTIK!

Dalgıçlar soğuk suya ve hava muhalefetine rağmen çalışmalarına uzun süre devam ederek genç kıza ulaşmaya çalıştıysa da başarılı olamadı. Köprü üzerinde bulunan çanta içerisinden bir defter ve iç çamaşırı çıktığı öğrenildi. Defterde yazan telefon numarası üzerinden Cennet Y. ismine ulaşan polis, genç kızın okuduğu okulun müdürüne ulaştı. Cennet Y.'nin Facebook'taki sayfasına veda niteliğinde bir yazı yazdığı görüldü. Cennet, sayfasına "Gün gelir gidersin elbet zaten alıştı gönlüm uzaktan sevmeye sen de git şimdi ardına bile bakmadan eğer dönersen bil ki ben orda olmam ÇÜNKÜ: yoruldum artık." mesajını yazdı. Geride birçok soru işareti bırakan Cennet Y.'nin cesedine ulaşabilmek için çalışmaların yarın devam edeceği öğrenildi.

OKULDAKİ ARKADAŞLARI ÖLÜM HABERİYLE SARSILDI

Bağcılar'daki Alattin-Nilüfer Kadayıfçıoğlu Kız Meslek Lisesi'nde ise yas vardı. Arkadaşlarının ölüm haberini alan öğrenciler, gözyaşlarına boğuldu. Okul yönetimi, diğer öğrencilerin ailelerini arayarak okula gelip, çocuklarını almalarını istedi. Okula gelen veliler, çocuklarını alıp okuldan ayrıldı. Bir öğrenci velisi, 'Okul yönetimi bizi aradı ve bir arkadaşlarının vefat ettiğini, gelip çocuğumuzu almamızı istediler." dedi.