BIST 10.096
DOLAR 32,38
EURO 34,70
ALTIN 2.404,37
HABER /  GÜNCEL

Yine başarılı olacağız

Eski TBMM Başkanı ve AK Parti Manisa Milletvekili Bülent Arınç, genel seçimle ilgili yapılan anketlerde AKP'nin birinci sırada olduğunu söyledi.

Abone ol

 Eski TBMM Başkanı ve AK Parti Manisa Milletvekili Bülent Arınç, ''Diğer seçimlerde olduğu gibi bu seçimlerde de yüksek oy oranıyla başarılı olacağımıza inanıyoruz'' dedi.

Arınç, Manisa'nın Salihli ilçesinde AK Parti İlçe Belediye Başkan adayı Mustafa Doğan'ın seçim bürosunda düzenlenen toplantıda, partisinin halkın isteği doğrultusunda siyaset yaptığını savundu.

Arınç, bir araştırma danışmanlık merkezinin ''Bugün Türkiye'de genel seçim olsa hangi partiye oy verirdiniz' adlı anket yaptığını, bu ankette partisinin birinci sırada yer aldığını söyledi.

BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nun bulunduğu helikopterin kaza yapması nedeniyle kampanyalarda müzik yayınlarını durdurduklarını anlatan Bülent Arınç, şöyle devam etti:

''Yazıcıoğlu için dualar ediyoruz. Başbakanımız da bütün programlarını iptal ederek Kahramanmaraş'a gitti. Seçim sürecine kadar sadece parti araçlarımızdan anons ve selamlamalarımızı yapacağız. Bu Türkiye'nin bir acısıdır. Bunda bir hayır vardır. Allah dilerse onu bize kavuşturur.''

Manisa'da güçlü olduklarını ifade eden Arınç, şunları kaydetti:

''8 ilçenin belediyesi bizde. Salihli, Alaşehir, Sarıgöl gibi ilçelerimizde ilk kez seçimi kazanacağımıza inanıyoruz. AK Parti kuruluşundan bugüne kadar 2 genel seçim, bir yerel seçim ve bir de referanduma katıldı. Diğer seçimlerde olduğu gibi bu seçimlerde de yüksek oy oranıyla başarılı olacağımıza inanıyoruz. CHP Genel Başkanı Deniz Baykal, 'AK Parti yüzde 52'den bir puan aşağıya oy alsın başarısız sayarım' demişti. Demek ki Baykal'ın bu konuda bildiği bir şey varmış. Ama kendi oyunun ne olacağını söylemiyordu. Bize yüzde 52 pay biçmişti. Salihli'de Belediye Başkan adayımız Mustafa Doğan ile başarılı olacağız.''

Arınç, daha sonra Salihli Ticaret ve Sanayi Odası ile Salihli Sivil Toplum ve Demokrasi Platformu'nu ziyaret etti.