BIST 10.086
DOLAR 32,38
EURO 34,69
ALTIN 2.394,41
HABER /  GÜNCEL

13 yıllık eşini aşığına öldürttü

10 ay önce öldürülen garsonun ktili yakalandı. Polisin çalışmaları sonuç verdi ve azmettirici Elazığ'da yakalandı.

Abone ol

10 ay önce yatağında ölü bulunan garsonun, 13 yıllık eşi ile kuyumcu sevgilisinin kurbanı olduğu ortaya çıktı. Kocasını kendisini dövdüğü için âşığına öldürten kadın, 2 çocuğuyla taşındığı Elazığ'da yakalandı.

Olay yeri incelemelerinden bir sonuç alamayan polis, maktulün davranışlarından şüphelendiği 13 yıllık eşi Serap Y'yi fiziki takibe aldı. Kadının Güngören'de bir kuyumcu sevgilisi olduğunu belirleyen polis ekipleri, “biz ayrıldık” söylentisi yayan ikilinin cinayetten 5 ay sonra ise kavga edip ayrıldıklarını ortaya çıkardı.

İLGİSİZDİ VE DÖVÜYORDU

Kuyumcu Serkan A'yı gözaltına alan polis, zanlının sorgulamasında, “Serap ile 4 yıl önce kuyumcuya geldiğinde tanıştık. Bir süre sonra aramızda duygusal bir bağ oluştu. Bana 'Eşim beni dövüyor, bana karşı ilgisiz' dedi. Bir sabah telefon açıp 'çabuk gel' diye çağırdı. Gittiğimde eşi yatakta ölmüştü” sözleri üzerine kadını da 2 çocuğuyla yerleştiği Elazığ'da yakalayarak İstanbul'a getirdi. Cinayeti işlediği belirlenen Serkan A. ile Serap Y, Emniyet'teki sorgularının ardından tutuklanmaları talebiyle adliyeye sevk edildi.

Cinayet günü polise, “Ben sabah evden çıktığımda eşim uyuyordu” diyen maktulün 13 yıllık karısı ve 2 çocuğunun annesi Serap Y, sorgusunda suçu itiraf etti. Eşinden şiddet gördüğünü söyleyen zanlı, âşığının aksine, “Kapıyı açıp Serkan'ı eve aldım. O sırada eşim yatak odasında uyuyordu. Serkan içeri girip onu öldürdü” diye konuştu.