BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  MEDYA

Yılmaz Özdil'den tarihi ayar içeren içki yazısı!

Alkol yasağına bir tepki yazısı da Hürriyet Gazetesi yazarı Yılmaz Özdil'den geldi. Özdil ilginç hatırlatmalarda bulundu.

Abone ol

İNTERNETHABER / Hürriyet gazetesi yazarı Yılmaz Özdil sivri dilini yine konuşturdu ve tarihi ayar içeren bir içki yazısı kaleme aldı.

22:00 - 06:00 arası alkol satışını yasaklayan yeni yasa Yılmaz Özdil'i de çileden çıkardı. Özdil, Türkiye'de içkinin dışında daha önemli sıkıntıların baş gösterdiğini vurgulayan yazısında ilginç hatırlatmalarda bulundu.

Özdil, Deniz Feneri davasını, milletvekillerinin karıştığı rüşvetçilik ve dolandırıcılık suçlarına dikkat çekerek, "Çalabilirsin. Soyabilirsin. Kandır, dolandır. Fuhuş yap, yaptır. Aman diim bira falan içmeye kalkma. O çok fena. Ahlaksız mı olacaksın başımıza." dedi.

İşte yazısından ilgili bölümler;

Nitelikli dolandırıcılık, kalpazanlık, ihaleye fesat karıştırma, rüşvet, kaçakçılık gibi suçlardan fezlekesi bulunan mütedeyyin milletvekilleri var. Asla içki içmiyorlar.

HOCALARI MAHKUM OLDU AMA...

Hoca’ları da öyleydi rahmetli.
28 kere filan hacca gitti.
Zimmete para geçirdi.
Mahkûm oldu.
İçkiyi ağzına sürmezdi.

KOLONYA BİLE SÜRMEZLERDİ

Abra kadabra şirketleri, davul tozu minare gölgesi holdingleri kurdular, camilerde tezgâh açıp ortaklık parası topladılar, paralar hokus pokus oldu... Bırak içkiyi, alkol var diye kolonya bile sürmezlerdi.

KERİZ FENERİ

Keriz Feneri malum...
Dini-imanı alet ettiler, mübarek ramazan ayında, burnuna sinek konmuş Afrikalı aç çocukların fotoğraflarını gösterip bağış topladılar, sahte makbuzlarla indiragandi yaptılar, kendilerine gemi aldılar, villa aldılar, sevgililerine yedirdiler; Las Vegas’a kumara bile gittiler.
İçki içmiyorlar.