BIST 10.046
DOLAR 32,31
EURO 34,68
ALTIN 2.407,38
HABER /  DÜNYA

Yılın Spor Adamı Ödülü Fikret Orman’ın

Yıldız Teknik Üniversitesi Mezunlar Şöleni’nde gerçekleştirilen “Yılın Başarılı Yıldızlıları” ödül töreninde Yıldızlı mezunlar, Beşiktaş Spo...

Abone ol

Yıldız Teknik Üniversitesi Mezunlar Şöleni’nde gerçekleştirilen “Yılın Başarılı Yıldızlıları” ödül töreninde Yıldızlı mezunlar, Beşiktaş Spor Kulübü Başkanı Fikret Orman’a Yılın Spor Adamı Başarı Ödülü verdi.
Yıldız Teknik Üniversitesi Rektörlüğü ve Yıldız Teknik Üniversitesi Mezunlar Derneği (YTÜ-MED) tarafından her yıl düzenlenen, mezunlar arasındaki birlik ve beraberlik duygusunu geliştirmeyi hedefleyen ‘Mezunlar Şöleni’ bu yıl da yoğun ilgi gördü. Birçok dönemin mezunları etkinliğe katılım göstererek, Yıldızlı olmanın gururunu bir kere daha yaşadı.
Şölen, mezunların Şükran Belgesi kayıtlarının ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. YTÜ Mezunlar Koordinatörü Yrd. Doç. Dr. Deniz Güney, YTÜ Mezunlar Derneği Başkanı Sadri Eyüboğlu ve YTÜ Rektör Yardımcısı. Prof. Dr. Yusuf Ayvaz’ın açılış konuşmalarının ardından, geleneksel olarak düzenlenen “Yılın Başarılı Yıldızlıları” plaket törenine geçildi. Yılın; sanat ve kültür, bürokrat, girişimcilik, spor, yöneticilik ve iş adamı olmak üzere 6 mezuna plaketleri takdim edildi. Ödüle layık görülen isimler:
"Sanat ve Kültür Başarı Ödülü: Ramazan Öztürk
Yılın Bürokratı Başarı Ödülü: Dr. Faruk Özlü
Yılın İş Adamı Başarı Ödülü: Muzaffer Oflaz
Girişimcilik Alanında Başarı Ödülü: Yaşar Büyükçetin
Yöneticilik Başarı Ödülü: Mehmet Büyükekşi
Yılın Spor Adamı Başarı Ödülü: Fikret Orman".
Plaket töreninin ardından gruplar halinde mezunların fotoğrafları çekildi. 1949 yılı mezunlarından Eyüb Sabri Akdeniz, mezuniyetlerinin 64’üncü yılında, tüm mezunları temsilen kürsüdeki yerini alıp konuşma yaptı. Ardından kendisine Yıldız Vakfı Yönetim Kurulu Üyesi ve Ankara Şube Başkanı Ahmet Sarıgül tarafından ödülü takdim edildi.
Program, mezunların keyifli sohbetleri ve müzik eşliğinde yemek ikramıyla sona erdi.
(İHA)