BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  DÜNYA

Yılın son gecesi televizyonda neler var?

İşte yılın son gecesinde televizyon kanallarının yılbaşı yayın akışı...

Abone ol

Yılın son günü hala ne yapacağınıza karar veremediniz mi? Dışarı çıkmayacak, yeni yılı siz de ekran başında mı karşılayacaksınız? Peki hangi kanalı izleyeceksiniz? İşte 31 Aralık gecesi ekranlarımıza konuk olacak programlar:

KANALD’DE YILBAŞI GECESİ: KOMEDİ DÜKKANI

Kanal D, yeni yıl özel programında izleyiciye bol kahkaha ve eğlence vadediyor. Tolga Çevik ile Ezgi Mola’nın hazırladığı “Arkadaşım Hoşgeldin”, bu akşam ilk kez ekranda. “Komedi Dükkanı”yla 10 sezon boyunca yüzleri güldüren Tolga Çevik, yılbaşı gecesi “Arkadaşım Hoşgeldin” adlı yeni gösterisiyle Kanal D ekranında olacak. Bu renkli gösterinin startı ise bu akşam veriliyor.

CEM YILMAZ YILBAŞI GECESİ KANALD’DE

Cem Yılmaz da “CM101MMXI Fundamentals” adlı stand-up şovuyla saat 20.00’den itibaren Kanal D’de olacak.

SEKSENLER’DE YILBAŞI
 
Seksenler dizisinin yeni bölümünde; 1984’e saatler kala Rukiye yılbaşı için hazırlıklara başlar. Fehmi’nin aldığı hindiler pişirilir. Gülden ve ailesinin yılbaşı programı son anda iptal olunca, onlar da Rukiye’lere gelir. 19.50

YILBAŞI GECESİ O SES TÜRKİYE JÜRİLERİ SAHNEDE

TV8, yeni yılı “O Ses Türkiye” jürileriyle karşılayacak. Murat Boz’la başlayacak eğlence, Hadise ve Athena grubunun solisti Gökhan Özoğuz’un seslendireceği şarkılarla devam edecek.

TRT’DE YILBAŞI

TRT1’de “Beni Böyle Sev” oyuncuları Zeynep Çamcı ve Alper Saldıran’ın sunacağı yılbaşı özel programı var. Mustafa Ceceli ve Zara’nın sahne alacağı gecede onlara Burcu Biricik, Burcu Altın, Bala Atabek ve Selen Uçer de eşlik edecek.

KİM MİLYONER OLMAK İSTER  YILBAŞI ÖZEL

'Kim Milyoner Olmak İster”in yılbaşı özel bölümünde Ali Şen, Şebnem Bozoklu ve Hakan Yılmaz yarışacak. Üçü de ödüllerini yardım kuruluşlarına bağışlayacak.

SELÇUK YÖNTEM’Lİ BÜYÜK RİSK’İN YILBAŞI GECESİ

Selçuk Yöntem’in sunduğu “Büyük Risk”in yılbaşı özel bölümünde ünlüler yarışıyor. Özel bölümde Yöntem soruyor, Zeynep Beşerler, Tan Sağtürk, Can Bonomo, Erdil Yaşaroğlu, Asuman Krause, Metin Şentürk ve Burcu Kara cevaplıyor.

DOKSANLAR DİZİSİNDE YILBAŞI GECESİ

Doksanlar dizisinde mahallede çok kanallı ilk yılbaşı heyecanı yaşanıyor. Herkes sabırsızlıkla yılbaşı akşamı yayınlanacak programları bekliyor.