BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  MAGAZİN  /  KÜLTÜR VE SANAT

Yılın ilk kitap fuarı CNR’da

CNR Kitap Fuarı, iki yüz marka, yüz ellinin üzerinde yayınevinin ve sivil toplum kuruluşlarının katılımı ve çeşitli etkinliklerle 01-09 Mart’ta CNR EXPO’da kitapseverlerle buluşacak.

Abone ol

CNR Holding kuruluşu Sine Fuarcılık tarafından Basın Yayın Birliği iş birliğinde İstanbul’da alternatif yeni bir kitap fuarı düzenleniyor. CNR EXPO Yeşilköy’de 01-09 Mart 2014 tarihleri arasında düzenlenecek fuarın ana teması “Sosyal Medya ve Çocuk” olarak belirlendi.

CNR EXPO’da ilk kez düzenlenecek kitap fuarı ile ilgili bilgi veren Basın Yayın Birliği Başkanı Münir Üstün, sektörün ve özellikle İstanbul’un yeni bir kitap fuarına ihtiyacı olduğunu söyledi. Üstün, “Nüfusun 17 milyon olduğu İstanbul’da yılda bir defa yapılan kitap fuarı yeterli değil. CNR EXPO'da tam bir karnaval havasında geçecek yeni bir kitap fuarı düzenliyoruz,” diye açıklamada bulundu.

“Karnaval havasında geçecek”

Fuarın çocuk ve yetişkinler için sürpriz etkinlikleri olduğunu belirten Münir Üstün şöyle devam etti: “CNR Kitap Fuarı, her görüşten yayıncının ve kitapseverin buluşacağı tam bir kitap karnavalı halinde geçecek.”

Fuar, ziyaretçi ve katılımcılarına imza günleri, tiyatro gösterileri, konferanslar, söyleşiler ile dopdolu bir içerik sunmayı vaat ediyor.