BIST 9.722
DOLAR 32,57
EURO 34,98
ALTIN 2.422,54
HABER /  POLİTİKA  /  CHP

Yıldız Tilbe'nin şarkısı CHP'nin mi oldu?

Sözlerinde ''1-2-3-4 'T A M A M', daha da katlanamam'' geçen şarkı Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ''Milletimiz tamam derse ancak o zaman biz kenara çekiliriz'' sözlerinin ardından sosyal medyada yeniden patlama yaptı. Seçim müziğiyle ilgili CHP ile anlaştığı iddia edilen Yıldız Tilbe'den açıklama geldi.

Abone ol

Yıldız Tilbe, 24 Haziran seçimlerinde söz ve müziği kendisine ait olan "Kandıramazsın Beni" isimli şarkı için CHP ile anlaştığı iddialarını yalanladı. Tilbe, müziğinin hiçbir siyasi partiyi temsil etmediğini söyledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın dün grup toplantısında ''Şayet bir gün milletimiz tamam derse ancak o zaman biz kenara çekiliriz'' sözlerinin ardından sosyal medyada 'T A M A M' fırtınası esti.



T A M A M' paylaşımları Twitter'da dünya listesine girerken Yıldız Tilbe'nin, sözlerinde ''1-2-3-4 tamam, daha da katlanamam'' kelimeleri geçen 'Kandıramazsın Beni' isimli şarkısı da en çok paylaşılanlar listesine girdi.

O İDDİAYI YALANLADI

Paylaşımların ardından CHP'nin Yıldız Tilbe'nin şarkısını 24 Haziran seçimlerinde kullanmak için prodüksiyon şirketi ile anlaştığı iddia edilmişti. Yıldız Tilbe'den ise bu iddialarla ilgili twitter'dan açıklama geldi. İşte Tilbe'nin o açıklaması:

" Şarkılarımın yalnızca beni temsil etme hakkı vardır. Şarkılarım hiçbir siyasetin temsilcisi değildir. Ben siyasetin hiçbir tarafında yokum, olmadım, şarkılarımda olmadı olmayacak. Memleketim için herşeyin hayırlısını dilerim her zaman hepsi bu"