BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  POLİTİKA  /  CHP

Muharrem İnce'den Erdoğan tweeti

CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, AK Parti ziyareti sırasında kendisine daha alçak koltuk verildiği iddialarına itibar edilmemesini istedi. İnce, iddialara "ortada bir saygısızlık yoktu" sözleriyle cevap verdi.

Abone ol

CHP'li Muharrem İnce, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı ziyaret etti. AK Parti Genel Merkezi'nde yaklaşık 40 dakika süren görüşme sonrası tweet atan İnce, sosyal medyada yer alan iddialara cevap verdi.

İnce, kişisel twitter hesabından yaptığı açıklamada, kendisine yönelik herhangi bir saygısızlığın olmadığını, Erdoğan ile sohbet ederek karşılıklı başarı temennisinde bulunduklarını kaydetti. Ziyaret sonrası sosyal medyada yer alan "koltuk" iddialarına da cevap veren İnce, ziyarette herhangi bir saygısızlığın yaşanmadığını söyledi.

İşte İnce'nin o tweeti;

BAHÇELİ İLE KARŞILAŞTIRILDI

AK Parti Genel Merkezi'ndeki görüşme sonrası basına servis edilen fotoğraflar, sosyal medyada yeni bir tartışma yarattı. Bazı kullanıcılar, Bahçeli'nin ziyaretinde her iki liderin de aynı koltuklarla ve karşılıklı oturdukları belirtilirken, İnce'nin ise davete katılan diğer konukla birlikte aynı koltukta oturduğu kaydedildi.

CNN TÜRK'TE KOLTUK YORUMU

Yaklaşık 40 dakika süren görüşmedeki koltuk detayı CNN Türk’te yayınlanan programda da gündeme geldi.

SONAR Araştırma Başkanı Hakan Bayrakçı, konuya değinerek, Muharrem İnce, oraya iliştirilmiş bir sandalyenin üzerinde gibi duruyor” ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Muharrem İnce ile görüştü