BIST 10.277
DOLAR 32,35
EURO 34,84
ALTIN 2.404,13
HABER /  DÜNYA

Yıldız futbolcudan iyi haber

Medical Park Antalyaspor Kulübü Başkanı Gültekin Gencer, futbolcuları Mehmet Sedef’in yüzde 95 oranında tıkalı olan damarının ilaç tedavisi ...

Abone ol

Medical Park Antalyaspor Kulübü Başkanı Gültekin Gencer, futbolcuları Mehmet Sedef’in yüzde 95 oranında tıkalı olan damarının ilaç tedavisi ile açıldığını belirterek, ”Şu an Mehmet Sedef’e by-pass yapılması veya stent takılması söz konusu değil. Futbola dönmesinde bir sakınca yok” dedi.
Medical Park Antalyaspor Kulübü Başkanı Gültekin Gencer, dün kalbinden sorun yaşayan futbolcuları Mehmet Sedef’in sağlık durumu hakkında açıklamalarda bulundu. Gencer, Torku Konyaspor maçından sonra gittiği Konya Havaalanı’nda kalbi sıkışınca kaldırıldığı hastanede anjiyo olan Medical Park Antalyasporlu Mehmet Sedef’in havalimanından ambulansla hastaneye gittiğini kaydetti. Hastanedeki ilk tedavisinde Sedef’in nabzında düşüş tespit edildiğini açıklayan Gencer, ”Sedef’in ciddi şekilde kalp krizi geçirdiği ortaya çıkıyor. Yapılan anjiyoda Sedef’in kalbe giden 3 damarının tıkalı olduğunu tespit edildi. Damarlardan birisi yüzde 95 oranında tıkanmış, kan pıhtılaşması olmuş.Hemen by-pass gündeme gelmiş. Sporcu olduğu için önce ilaçla tedavi yapılmasına karar verildi. Damarların açılması için ilaçla müdahale yapıldı. Uçağa binmesi ve hastaneye gitmesi mucize şekilde aramızda dönmesine sebep oluyor. Hastanede gece ciddi şekilde ilaçla damarların açılması için müdahale yapılıyor. Sabah yapılan kontrolün ardından bugün saat 14.00’da de ikinci anjiyoya giriyor kontrol amaçlı” dedi.
Anjiyonun ardından çıkan sonuçtan çok mutlu olduklarını ifade eden Gencer, “Çok mutluyuz şu anda. Üzülmüştük. Ciddi bir sürpriz yaşattı Sedef bize. İlaç tedavisiyle damardaki yüzde 95 tıkanıklık, yüzde 40’a geriledi. Doktorlar tıpta dahi az görülen bir durum olduğunu söyledi bunun. Şu an by-pass söz konusu değil. Sedef, ilaç tedavisine cevap verdi. Bunun mutluluğunu yaşıyoruz. İki gün müşahede altında kalacak. 20 gün sonrada kontrol anjiyosu olacak. Bir problem yok. Samet Aybaba hocamız yanında. Spor hayatına devam etmesinde şu an bir sıkıntı yok. Her şey 20 gün sonraki anjiyoda belli olacak. Şu an by-pass ya da stent takılması söz konusu değil” diye konuşlu.
Gencer, kendilerini arayarak geçmiş olsun dileklerinde bulunan TFF Başkanı Yıldırım Demirören ve Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal’a teşekkür etti.
(İHA)