BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  DÜNYA

Türkiye Kupası’nı istiyoruz

Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyesi Yalçın Haker, Ziraat Türkiye Kupası’nı almak istediklerini söyledi. <br/>Olimpiyatevi’nde gerçekleştirilen Z...

Abone ol

Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyesi Yalçın Haker, Ziraat Türkiye Kupası’nı almak istediklerini söyledi.
Olimpiyatevi’nde gerçekleştirilen Ziraat Türkiye Kupası’nda 4. Tur kura çekiminin ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Yalçın Haker, geçen sene Türkiye kupasını kazandıklarını hatırlatarak, “Ziraat Türkiye Kupası’nda 4. tur kurasını çektik. Geçen sene kupayı biz kazanmıştık. Bu sene de Fethiyespor’la eşleştik. İnşallah güzel bir maç olacaktır. Kendi sahamızda ağırlayacağız. Fenerbahçe olarak kupayı alacağımızı düşünüyorum. Herkese başarılar diliyorum’’ diye konuştu.

İBRAHİM HALİL ÜLGEN: “BEŞİKTAŞ’I SAHAMIZDA EN İYİ ŞEKİLDE AĞIRLAYACAĞIMIZDAN EMİN OLABİLİRSİNİZ”
Beşiktaş ile eşleşen Bucaspor’da ise yönetim kurulu üyesi İbrahim Halil Ülgen, “Güzide bir kulüp ile eşleştik. Beşiktaş’ı sahamızda en iyi şekilde ağırlayacağımızdan emin olabilirsiniz. Futbol sahada oynanan bir oyun. Kupa maçları da hem sürpriz sonuçlara sahne oluyor. Umarım biz de o sürprizi gerçekleştiren bir takım oluruz” dedi.

YUSUF ARSLAN: “RAKİBİMİZİ ELEYİP, DAHA ÜST TURLARA ÇIKMAK İSTİYORUZ”
Bursaspor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Yusuf Arslan da rakipleri Adana Demirspor’u yenip bir üst tura çıkmak istediklerini ifade ederek, “Adana Demirspor’la eşleştik. Bu turda rakibimizi eleyip, daha üst turlara çıkmak istiyoruz. İnşallah hayırlısı olur. Herkese başarılar diliyorum” dedi.
Adana Demirspor Kulübü Basın Sözcüsü Yüksel Yavuz ise Bursaspor’u kardeş takım olarak gördüklerini ve iyi bir maç olacağını söyledi.
(İHA)