BIST 10.181
DOLAR 32,37
EURO 34,70
ALTIN 2.393,16
HABER /  GÜNCEL

Yıldırım'ın mektubu 3 dilde çevrildi

Aziz Yıldırım yabancı futbolcularla da iyi geçiniyor... Nedeni de herkese eşit davranması... Kulüp çalışanlarına başarılar dilediği mektup tam 3 dile çevrildi...

Abone ol

Zor günler geçiren F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın yabancı futbolcularla olan yakın ilişkişi, hepsine ulaşmasından kaynaklanıyor galiba.. Çünkü Yıldırım'ın sezon öncesi futbol takımına başarılar dilediği mektup, kulüp çalışanları tarafından tüm yabancı futbolcuların anlayacağı hale getirildi.

Yıldırım'ın satırları İngilizce, Fransızca ve Portekizce olmak üzere 3 dilde tercüme edilirken, tüm futbolculara bu mektup dağıtıldı. İşte Yıldırım'ın 10 Eylül günü kulübe yolladığı o yazıdan önemli cümleler:

"Emeğinize göz dikenler sizleri kalbinizden yaraladı. Sahada kazandığınızı başka yerlerde geri almaya çalışanlara karşı sessiz bir isyan içindesiniz. Kırgınlığınız, kızgınlığınız belki de yıllarca hiç geçmeyecek. Ama şunu da biliyorum: Sizler F.Bahçe'nin futbolcularısınız. Hiç merak etmeyin; emeğimizi ve sahada ortaya koyduğumuz mücadeleyi görmeyenler bu soruşturmanın sonunda tüm camiamızdan ve sizlerden özür dileyecektir."

Yıldırım'ın hazineye açtığı dava başladı

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın, usulüne uygun gözaltına alınmadığı ve bu nedenle manevi zarara uğradığı gerekçesiyle Hazine aleyhine açtığı 5 bin liralık manevi tazminat davasının görülmesine başlandı. Kadıköy 1. Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki duruşmada hakim, Yıldırım hakkında yürütülen soruşturma evrakının, yakalama aşamasını gösterir şekilde gönderilmesi için müzekkere yazılmasını kararlaştırdı. Duruşma, dosyadaki eksikliklerin giderilmesi amacıyla ertelendi.

31 KİŞİYE TAHLİYE ÇIKMADI

Tutuklu bulunan F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın da aralarında bulunduğu 31 kişi hakkında yapılan aylık rutin tutukluluk incelemesinde tahliye çıkmadı. İstanbul Nöbetçi 17. Ağır Ceza Mahkemesi tarafından yapılan incelemenin ardından Yıldırım ve Şekip Mosturoğlu ile Serdal Adalı ve Tayfur Havutçu'nun da aralarında bulunduğu 31 kişinin, tutukluluk hallerinin devamı yönünde karar verildi.

BU kararın, savcı Mehmet Berk'in tutukluluk hallerinin devamı yönünde görüşünü belirtmesiyle alındığı öğrenildi.