BIST 8.976
DOLAR 32,33
EURO 35,06
ALTIN 2.285,22
HABER /  GÜNCEL

Yıldırım'dan Trump'a çok sert tepki!

TBMM Başkanı Binali Yıldırım, ABD Başkanı Donald Trump'a sert tepki göstererek, "Türkiye'yi tehditle hizaya getireceğini zannedenler çok büyük yanlış içindedir, Türkiye hiçbir zaman tehditle, parmak sallamakla hizaya getirilecek bir ülke değildir" dedi.

Abone ol

TBMM Başkanı Binali Yıldırım, 87. İzmir Enternasyonal Fuarı açılış töreninde önemli açıklamalarda bulundu. Yıldırım törende yaptığı konuşmada ABD Başkanı Donald Trump'a sert tepki gösterdi.

Yıldırım, "Bugünlerde bazı ekonomik sıkıntılar yaşadığımız gerçektir, her baharın bir kışı vardır misali ekonomimizde bugünlerde kış mevsimi var. Karşı karşıya olduğumuz zorlukları sızlanarak, şikayet ederek aşamayız ya da siyasi eleştirilerle çözüm üretemeyiz. Hepimiz aynı gemideyiz. Türkiye geçmişte olduğu gibi bu zorluğun da üstesinden gelecek, milletimiz rahat olsun.

"PARMAK SALLAMAKLA HİZAYA GETİRİLECEK BİR ÜLKE DEĞİLİZ"

Ne yazık ki dünya bir şaşkınlık içerisinde yeni Amerikan Başkanının aldığı kararları izlemektedir. Bu sürdürebilir bir durum değildir. Ve mutlaka bu yanlıştan dönülmelidir. Hele hele Türkiye'yi tehditle hizaya getireceğini zannedenler çok büyük yanlış içindedir, Türkiye hiçbir zaman tehditle, parmak sallamakla hizaya getirilecek bir ülke değildir."