BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,84
ALTIN 2.402,58
HABER /  GÜNCEL

Yıldırım o hataları bir bir sıraladı

Başkana Aziz Yıldırım, Trabzon-Manisa maçında teşvik iddialarına yanıt verdi.

Abone ol

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Çağlayan'da görülen şike davasında iddianamede hatalı bulduğu yerleri bir bir sıraladı. Şike ve teşvik primiyle suçlandıklarını hatırlatan Yıldırım, Manisa'ya yollandığı iddia edilen para için çarpıcı ifadeler kullandı.

5 LİRA GÖNDERSEM SORUYOLAR

Yıldırım, "Ben 60 yaşındayım. Aptal mıyım, teşvik yapacaksam parayı bankadan göndereceğim, 5 lira göndersem soruyorlar" dedi.

DİKİM TARTIŞMASI

Bir telefon tapesinde geçen "Ne zaman dikim yapsak olmuyor" sözleriyle ilgili olarak Yıldırım, "Bu sadece uyarı anlamında söylenmiş bir şey" dedi. Bunun üzerine Ekinci "Madem uyarı, neden uyarı demiyorsunuz?" diye sordu.

Yıldırım ayrıca diğer maçlarda sözü edilen suçlamalara da böyle cevap verdi:

-Ama 2 hafta önce Bursa ile oynayıp 2 puan kaybettik. Madem ben bunu yapabiliyorum, niye kendi maçımda yapmadım? Neden puan kaybettim? Öyle bir şey mantıklı mı? 

TOLGA YERİNE MURAT ŞAHİN'İ YAZDILAR

-Fezlekede Kasımpaşa kalecisi Tolga'ya para verdik diye suçlandık. İddianamede Murat Şahin oldu. Murat Şahin maçta oynamadı.

-Bütün para verdiğimiz oyuncular ya hiç oynamamış ya da 80. dakikadan sonra oyuna girmiş. Bu nasıl iş? 

VEDERSON'UN PAZAR MAÇI VARDI

-Ali Yıldırım, Vederson ve Sercan ile şike yapmış ve "Pazar günü İstanbul'da görüşelim" demiş. Ama Pazar Trabzonspor-Bursa maçı vardı.

BORÇ VERDİM

-Her iş adamının sıkıntıları olur. Manisa Başkanı Kenan Yaralı da benden yardım istedi. Fenerbahçe'ye 1.5 milyon dolar para vermiştim. Tamer'den (Yelkovan) 500 binini istedim, Kenan Yaralı'ya borç verdim.

YAPACAK OLSAM HEPSİNİ VERİRİM

-Koskoca Fenerbahçe Başkanı 100 bin teklif edip maçtan sonra 75 bin TL'ye düşürdüm der mi?
Yapacak olsam hepsini veririm.