BIST 9.767
DOLAR 32,59
EURO 35,02
ALTIN 2.457,43
HABER /  GÜNCEL

Yıldırım, G.Saray balosuna gider mi?

Galatasaray, 100. yıl balosunu düzenliyor. Bolaya kulüp başkanları çağrıldı. Fakat Aziz Yıldırım'dan kesin bir cevap gelmedi.

Abone ol

G.Saray Kulübü Başkan Yardımcısı Turgay Kıran, 100. yıl balosu hakkında bilgi verdi. Balodaki 100 masaya Cimbom’a emeği geçmiş büyüklerin isimlerinin verileceğini açıkladı. Kıran, Yıldırım Demirören’in davetlerini kabul ettiğini, Aziz Yıldırım’ın ise daha cevap vermediğini söyledi.

Mathieu’dan konser

G.Saray Kulübü Başkan Yardımcısı Turgay Kıran, 4 Ağustos’ta Dolmabahçe Sarayı’nda düzenleyecekleri 100. Yıl Balosu ile ilgili bilgiler verdi. Baloya Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, bakanlar ve Birinci Süper Futbol Ligi’ndeki 17 kulüp başkanının davet edildiğini söyledi. Kıran, dış ülkelerden bazı spor kulübü başkanlarının da geceye davet edildiğini, ünlü Fransız sanatçı Mireille Mathieu’nun da baloda konser vereceğini kaydetti.

Demirören geliyor

F.Bahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım’ın baloya katılıp katılmayacağının sorulması üzerine, Başkan yardımcısı şunları söyledi: ‘Sayın Yıldırım’ı davet ettik. 17 kulüp başkanımızı da davet ettik. Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören geleceğini bize bildirdi. Ancak Aziz Yıldırım’dan henüz yanıt almadık. Herhalde Aziz başkan da bugün yarın cevabını verir. Gelir, çünkü 100. yıl baloları hepimizin önemli baloları. 2 sene sonra onların da var zaten. Hep beraber, dostluk ve sevgi çerçevesi içinde kutluyoruz.’

96 masa satıldı

Turgay Kıran, 10 kişilik masaların 10 bin Euro’dan satıldığını ve 96 masa sattıklarını söyledi. Kıran, yaptırdıkları özel davetiyeyi de medyaya tanıttı. Özel bir camekanlı tablo içinde Darphane’de bastırılan 100. Yıl madalyonunun yer aldığı davetiyede, katılımcının ismi bulunuyor. 100 masaya G.Saray’a emeği geçmiş büyüklerin isimlerinin verileceğini vurgulayan Kıran, ‘Örneğin Ali Sami Yen, Faruk Süren, Metin Oktay gibi camiamıza büyük emekleri geçmiş kişilerin isimlerini masalara vereceğiz’ dedi.

Özel davetiyeyi tanıttı

Bir camekanlı tablo içinde Darphane’de bastırılan 100. Yıl madalyonunun yer aldığı davetiyede, katılımcının ismi de bulunuyor. Turgay Kıran, 9 ressamın hazırladığı tabloların baloda sergilenip, müzayedede satılacağını ve G.Saray’ın kazandığı 31 kupa ile UEFA ve Süper Kupa’nın baloda sergileneceğini ifade etti.

Haber: Ali Naci Küçük
Kaynak:
www.hurriyetim.com.tr