BIST 10.046
DOLAR 32,36
EURO 34,74
ALTIN 2.410,46
HABER /  GÜNCEL

Yıldırım çarketti, taraftar çıldırdı

Fenerbahçe Başkanı, "3 yıl üst üste şampiyonluk" sözü için bugün farklı açıklama yaptı, taraftar tepki gösterdi..

Abone ol

Fenerbahçe Başkanı, “Şampiyonluk iddiası kişisel bir söylem değildir. Bizden önceki yönetimler de, bizden sonra gelecekler de bu iddiada bulunacaktır. Bu Fenerbahçeliliğin gereğidir” diye konuştu

Başkan Aziz Yıldırım, Fenerbahçe Dergisi’nin mart ayı sayısına çarpıcı açıklamalar yaptı.

Yıldırım, “Fenerbahçe, ikinciliklerin takımı değildir; olmamıştır ve asla da olmayacaktır. Sayın İslam Çupi’nin de dediği gibi; Fenerbahçe büyüklüğü ne şampiyonluk büyüklüğü, ne kupa büyüklüğüdür. Onun büyüklüğü başka bir büyüklüktür işte, adı konamaz. İşte, adı konamayan o yüce duygu, o büyüklük; Fenerbahçeliliktir. Bizi Dünyadaki tüm kulüplerden ayıran; içimizde taşıdığımız, Fenerbahçelilik duygusudur ve bu sürekli başarıyı hedefleyen; yenilgiyi asla hazmedemeyen bir duygudur. İşte, bu sebeple; ’Hep başarıyı isteriz’. Buna ulaşmak için de her zaman tek yürek olur, omuz omuza mücadele ederiz.” dedi.

‘Hepimiz üzgünüz’

Ligin ilk yarısında üst üste galibiyetler alan profesyonel futbol takımının, ikinci yarıda şanssız bir başlangıç yapmasının, kendilerini çok üzdüğünü anlatan Yıldırım, şöyle konuştu:

“Fenerbahçe Spor Kulübü, bugüne dek her sezona şampiyonluk iddiasıyla başlamıştır ve bu her zaman böyle de olmalıdır. Bu sebeple, şampiyonluk iddiası ’Kişisel bir söylem değildir’. Bizden önceki yönetimler de, bizlerden sonra yönetime gelecek olanlar da elbette ki sahip olduğumuz her branşta, her zaman şampiyonluk iddiası ve söyleminde bulunacaklar ve ulaşmak üzere mücadele edeceklerdir. Bu, Fenerbahçeliliğin gereğidir.”

Taraftardan tepki

* Sarı-lacivertli taraftarlar Başkan Aziz Yıldırım’ın, açıklamalarına tepki gösterdi. İşte bazı yorumlar;

* Üstüne basa basa söz veren kimdi acaba? Kişisel değilmiş.. Bizimle dalga geçiyor başkan...

* Başkan kendi eliyle yaptıklarını bir bir yıkıyor...

* Yapma başkan, gözünü seveyim başkan... Olmuyor işte...

* Sezon bitmeden istifa bu kulübe yapılacak son iyiliğiniz olacaktır.

* Ben hayatım boyunca çok fazla başarısız sezonlar gördüm...Ama son 5 yılda üzüldüğüm kadar üzüldüğümü ve yıprandığımı hatırlamıyorum...

* Ah be başkanım nereden nereye geldin...