BIST 10.740
DOLAR 32,21
EURO 35,00
ALTIN 2.501,86
HABER /  GÜNCEL

Rıdvan Dilmen acı konuştu

Dost acı söyledi.. Sarı lacivertli takıma gönül verenlerin şampiyonluk ümitlerini Rıdvan Dilmen bitirdi..

Abone ol

Rıdvan Dilmen şampiyonluk için dedi. Takımın peformansını değerlendiren yorumcu karamsar bir tablo çizdi.. İşte Dilmen'in Milliyet'teki köşesindeki Fenerbahçe kritiği:

(...)Fenerbahçe Yönetimi, Belediye maçından sonra hakeme yükleniyor... Yine adresi yanlış yerde arıyor... Hiç görmüyorlar mı sezonun en iyi maçını oynadıkları Manisa deplasmanında bile kazanamadıklarını?
Ben şahsen oyunculara bir şey diyemiyorum. Çünkü kapasiteleri bu kadar. Milyon eurolar harcanarak kurulan Fenerbahçe’de iyi diyebileceğiniz dört oyuncu var. Emre Belözoğlu, Alex, Gökhan Gönül ve Güiza... Güiza ve Gökhan Gönül çok formsuz. Alex ve Emre de idare ediyor.
Takımda formda tek bir oyuncu yok. Kaleci Volkan’ın bir tane top kurtardığını gördünüz mü? Hele bir de hocası var ki, evlere şenlik. Oyuncusunu bir sol bek, bir sağ açık oynatıyor. Siyah ile beyaz kadar farklı yani.
Fenerbahçe taraftarı takımın toparlanacağını ve şampiyonluğu kovalayacağını zannediyorsa boşuna ümitlenmesin. Çünük Fenerbahçe, Galatasaray’ın da Bursaspor’un da Beşiktaş’ın da, hatta Trabzonspor’un da futbol olarak çok gerisinde.
Benim bu kadar kötü ilk kez gördüğüm Belediye’den bile iki gol yiyorlarsa, Galatasaray, Beşiktaş, Kayserispor gibi dirençli takımlara karşı nasıl duracaklar veya iki zorlu Ankara deplasmanını nasıl atlatacaklar?
Zaten bu kadar demoralize olmuş bir takımın ayağa kalkması kolay değildir. Elbette bir-iki maç kazanabilirler ancak yarışı götüremezler.
Fenerbahçe Yönetimi’nin şimdi oturup, biz ne yaptık, diye düşünmesi lazım. Güney Amerika’dan yapılan transferlerin hiçbir işe yaramadığını göremezlerse, politikayı değiştirmezlerse paralar havaya uçmaya devam eder. Koca Fenerbahçe takımında çalım atabilecek bir oyuncu bile yok. Herkes al-ver oynuyor. Eğer büyük takımsanız futbolda en büyük silah olan çalımı yapabilen 3-4 tane sihirbazınız olacak. Bu takımın Parreira’dan kalma pas hastalığından acilen kurtulması gerek.