BIST 10.083
DOLAR 32,42
EURO 34,79
ALTIN 2.440,38
HABER /  GÜNCEL

Yetenek Sizsiniz'de inanılmaz anlar!

Yetenek Sizsiniz Türkiye'de Kıvanç-Burak ikilisinin muhteşem illüzyon gösterisi, izleyicileri hem şaşırttı, hem de güldürdü

Abone ol

Acun Ilıcalı, Hülya Avşar ve Sergen Yalçın'ın jüri üyeliğini yaptığı ve Star TV ekranlarında yayınlanan yarışma programı Yetenek Sizsiniz Türkiye dün gece yine renkli anlara sahne oldu.

İllüzyon gösterilerini Tİ'ye alan sahne şovlarıyla seyircileri etkilemeyi başaran Kıvanç ve Burak'ın Acun'un telefonunu kullanarak yaptıkları gösteri ise seyircileri hayretler içinde bıraktı.

BALIĞIN İÇİNDEN TELEFON ÇIKTI

Bir önceki gösterilerinde Acun'un telefonunu ortadan kaybeden Burak ve Kıvanç ikilisi, Acun'un telefonunu balığın içinden çıkardı.

Sahneye çağırılan bayan izleyici kapalı, bantlanmış kutuyu açtı. Kutunun içerisinden ise canlı bir balık çıktı. Yarışmacılar Sergen Yalçın'dan Acun'u aramasını istedi. Sergen Yalçın'ın Acun'u aramasıyla birlikte, telefonun sesi balığın içerisinde geldi. Balığın içerisinden çıkarılan Acun'un telefonu kendisine iade edilirken, Acun Kıvanç ve Burak ikilisinin muhteşem gösterisi karşısında hayrete düştü.