BIST 9.525
DOLAR 32,56
EURO 34,70
ALTIN 2.501,34
HABER /  GÜNCEL

Taşındıkları ilk gün zehirlendiler

Nevşehir’in Acıgöl ilçesinde, ısınmak için yakılan sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenen aynı aileden 3 kişi hayatlarını kaybetti.

Abone ol

Kiraladıkları eve taşındıkları günün gecesi zehirlenen aileden annenin biri kız biri oğlan ikizlerine 6 aylık hamile olduğu öğrenildi.

Acıgöl ilçesinin Yukarı Fatih Mahallesi'nde dün kiraladıkları eve Karapınar beldesinden taşınan İsa Bulduk(35), eşi Şadiye Bulduk (28) ile çocukları Sami Bulduk (2), gece kömür sobasını yakarak uykuya daldı.

Sabah saatlerinde kiracısı, İsa Bulduk ve ailesini kahvaltıya davet etmek için ikinci kattaki eve çıktı. Ev sahibi İsmail Sevim(65), kapıyı çalmasına karşın cevap alamadı. Bu sırada Hasan Bulduk da kardeşini ziyarete geldi. Sevim, Bulduk'a, kapıyı sürekli çalmasına karşın evden cevap verilmediğini söyledi.

Hasan Bulduk, evin penceresinden içeri girdiğinde kardeşi İsa Bulduk, yengesi Şadiye Bulduk ve yeğeni Sami Bulduk’un cansız bedeni ile karşılaştı. Durumun polise bildirilmesi üzerine, olay yerine Acıgöl Cumhuriyet Savcısı gelerek ön inceleme yaptı. 6 aylık biri erkek, diğeri kız olmak üzere ikiz çocuklara hamile olduğu belirtilen anne Şadiye Bulduk, eşi İsa Bulduk ve 2 yaşındaki Sami Bulduk’un cenazeleri otopsi için Ankara Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Bulduk ailesinin sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenerek öldükleri belirtildi. Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü öğrenildi.