BIST 10.046
DOLAR 32,39
EURO 34,80
ALTIN 2.411,23
HABER /  GÜNCEL

Yeşil yaşıyor; işte fotoğrafı!

Senelerdir "öldü mü, yaşıyor mu" tartışmaları devam ediyor. Bu fotoğraf tartışmalara son noktayı koyacak. İşte aşadığını ispatlayan fotoğraf;

Abone ol

‘Öldü mü yaşıyor mu’ tartışmaları sürerken, yayınlanan fotoğraf Yeşil’in 2002 yılında yaşadığını ortaya çıkardı. Fotoğraf ‘Yeşil’in mesajı’ olarak nitelendi.

YEŞİL'İN DAHA ÖNCE HİÇ YAYINLANMAYAN FOTOĞRAFLARINI OĞLU SERVİS ETTİ. İŞTE O FOTOĞRAFLAR! 

KAZA 1996'DA OLDU

Star'ın haberine göre ‘Yeşil yaşıyor mu?’ tartışmalarını alevlendiren Yeşil’e ait yeni fotoğraflardaki bir ayrıntı ise birçok soruya cevap olabilecek netlikte. 3 Kasım 1996'da olan Susurluk kazasının ardından sır olan ve bir daha ortaya çıkmayan Yeşil’in hayatta olduğunun ayrıntısı ele geçirildi.

21 FOTOĞRAFTAN BİRİ

Mahmut Yıldırım’ın oğlu Murat Yıldırım tarafından yazılan kitapta yer alan 21 adet fotoğraftan biri Yeşil’in 2002 yılında hayatta olduğunu gözler önüne serdi. Yeşil’i Ankara’daki evinde yemek yerken gösteren fotoğrafta masaya serilen gazetedeki ilan ‘Yeşil hayatta’ iddialarını güçlendirecek cinsten. Yeşil’in yemek masasına serilen gazetede Kanal 6 televizyonunun ‘Biri Bizi Gözetliyor’ yarışmasıyla ilgili verdiği ilan gözüküyor.

O PROGRAM 2002'DE YAYINLANDI

Gazetenin üzerindeki tarih okunmasa da kısa bir arşiv taraması gazetenin tarihini öğrenmeye yetiyor. Çünkü Kanal 6 televizyonu, bir dönem en fazla izlenilen BBG yarışmasını 2002 yılında yayınlamıştı. Hatta Kanal 6, bazı yarışmacıların uygunsuz davranışları nedeniyle RTÜK tarafından 7 gün kapatma cezasına çarptırılmıştı. Yeşil’in çekilmiş son fotoğrafındaki bu ayrıntı ‘Yeşil 2002 yılında yaşıyordu ve Ankara’da bulunuyordu’ iddialarını güçlendirdi.

İŞTE YEŞİL'İN YAŞADIĞININ İSPATI OLAN O FOTOĞRAF

[PAGE]

[PAGE]