BIST 10.317
DOLAR 32,25
EURO 34,79
ALTIN 2.453,74
HABER /  GÜNCEL

Yepyeni bir Yeni Şafak yolda

Karaalioğlu yönetimindeki Yeni Şafak, Ekim'de okurlarının karşısına çıkacak. Yeni Şafak'ın mizanpajı baştan sona değişiyor, birçok ünlü yazarın transferi söz konusu.

Abone ol

Selahattin Sadıkoğlu'nun istifasıyla boşalan Genel Yayın Yönetmenliği'ne getirilen Mustafa Karaalioğlu, hummalı bir çalışma içerisinde. Ekim ayının ortalarında, yepyeni bir Yeni Şafak'la okurlarının karşısına çıkmaya hazırlaranan Karaalioğlu'nun en önem verdiği konu ise mizanpaj...

Yeni Şafak'ın bazı yazarların peşinde olduğu dün yazmıştık. Karaalioğlu, görüşmelerini sürdürüyor ve transfer etmek istediği isimleri sır gibi saklıyor.

İnternethaber'e ulaşan bilgiye göre Yeni Şafak'taki yenilik sadece mizanpajla sınırlı değil, gazetenin matbaası da baştan sana yenileniyor.

Yeni Şafak'ın yeni dönemde yayına hazır hale gelmesinden sonra, transfer edilmek istenen yazarlarla son görüşmeler yapılacak ve düğmeye basılacak.

Karaalioğlu'nun önceki gün Fethullah Gülen röportajıyla olay yaratan Mehmet Gündem'le görüştüğünü belirtmiştik. Karaalioğlu'nun gündemindeki bir başka isim ise Nazlı Ilıcak. Tercüman'ın Bugün olarak isim değiştirmesi üzerine Nazlı Ilıcak'ın eski gazetesi Yeni Şafak'a gitmeye sıcak baktığı konuşuluyor.