BIST 8.718
DOLAR 32,33
EURO 35,18
ALTIN 2.246,25
HABER /  GÜNCEL

Yeni karını da alıyım mı...

Eski eşi ve yeni eşin kavgası dehşete döndü... Kahvede çıkan kavga cinayetle son buldu

Abone ol

Ankara'nın Evren ilçesinde Erdal Ö, iki yıl önce eşi Filiz Yücel ile birlikte kaçıp evlenen Fahri Yücel'i, tartışma sonucu tabancayla 30 el ateş ederek öldürdü

Olay 2 yıl önce Erdal Ö.'nün eşi Filiz Ö.'nün, Fahri Yücel ile birlikte kaçmasıyla başladı. Erdal Ö., eşi Filiz'den bir süre önce boşanarak, kendisi de bir başka kadınla evlendi.

Fahri Yücel ile Filiz Yücel, iki hafta önce evlendi. Bunu öğrenen Erdal Ö., Evren İlçesi Cumhuriyet Caddesi'nde bulunan bir kahvenin kapısında iki arkadaşı ile birlikte oturan Fahri Yücel'in yanına geldi. Erdal Ö. ile Fahri Yücel tartıştı. İddiaya göre Yücel'in, "Yeni karını da mı elinden alayım" sözü üzerine tabancasını çeken Erdal Ö., onu kurşun yağmuruna tuttu. Yanında bulunan 4 şarjör mermiyi Yücel'in üzerine boşaltan Erdal Ö. bununla da yetinmeyip cinsel organını da kesmek için bıçak aradı. Erdal Ö., daha sonra polise teslim olurken, yapılan otopside Yücel'in vücuduna 30 merminin isabet ettiği tespit edildi.

Fahri Yücel'in cenazesi Ankara Keçiören Adli Tıp Kurumuna gönderilirken, Erdal Ö. Şereflikoçhisar'da çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak Aksaray Cezaevine gönderildi.

 EVDEN KAÇAN KIZI İSTEMEDİLER

HABER DİĞER SAYFADA

[PAGE]EVDEN KAÇAN KIZI İSTEMEDİLER

Bursa'nın Mustafakemalpaşa İlçesi'nde yaşayan ve iki kız arkadaşıyla evden kaçan 15 yaşındaki S.K., jandarma tarafından Bodrum'a bağlı Turgutreis Beldesi'nde bulundu.

Durumun bildirildiği Bursalı aile kızlarını kabul etmeyince S.K., Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Yurdu'na konuldu.

Bursa'nın Mustafakemalpaşa İlçesi'ndeki evlerinden geçen 1 Mayıs'ta macera olsun diye kaçan üç kız arkadaş, otobüse binip Muğla'nın Bodrum İlçesi'ne bağlı Turgutreis Beldesi'ne geldi. İddiaya göre, kızlardan ikisi kaçtıklarına pişman oldu ve Turgutreis'e geldikleri gün bir başka otobüse binip Bursa'ya döndü. Polise giden iki arkadaş, kendileriyle gelmeyen S.K.'nın, Turgutreis'teki bir turizm acentesinde çalışmaya başladığını söyledi. Daha önce S.K.'nın ailesinin de kızlarının bulunması için kayıp başvurusunda bulunması nedeniyle polis, durumu jandarmaya bildirdi.

17 YAŞINDA TACİZDEN TUTUKLANDI

HABER DİĞER SAYFADA

[PAGE]17 YAŞINDA TACİZDEN TUTUKLANDI

Tekirdağ'da küçük ev aletleri satışı yapan 17 yaşındaki M.Ö.Y., mutfak robotu tanıtımı yaptığı A.G.'nin kızı 9 yaşındaki Ş.G.'yi elle taciz ettiği iddiasıyla tutuklandı.

Ev aletleri satışı yapan M.Ö.Y., ürünlerin tanıtımını yapmak için Gündoğdu Mahallesi'ndeki A.G.'nin evine gitti. Ürünlere katalog üzerinden bakan A.G. mutfak robotunu almak istedi. Robotun kendi evinde olduğunu söyleyen pazarlamacı M.Ö.Y., "Sen çocuğu gönder. Ben evden beğendiğin eşyayı vereyim" dedi. A.G.'nin 9 yaşındaki kızı Ş.G. birlikte evine giden M.Ö.Y., burada küçük kıza elle tacizde bulundu.

Ağlayarak eve dönen Ş.G., olanları annesine anlattı. A.G. kızı Ş.G. ile birlikte polise giderek şikayette bulundu. Polis ekiplerince gözaltına alınan M.Ö.Y., taciz iddialarını kabul etmezken, psikolog eşliğinde ifadesi alınan Ş.G., M.Ö.Y.'nin kendisi taciz ettiğini iddia etti. Emniyet Müdürlüğü'ndeki ifadesi ardından Tekirdağ Adliyesi'ne getirilen M.Ö.Y., 'Küçük yaşta çocuğa cinsel istismar' suçundan tutuklanarak Tekirdağ T Tipi Cezaevi'ne konuldu. Soruşturma sürdürülüyor.

YİNE BABA YİNE ŞİDDET

HABER DİĞER SAYFADA

[PAGE]YİNE BABA YİNE ŞİDDET

Gaziantep'te babasından şiddet gördüğü öne sürülen 8 yaşındaki kız çocuğu yuvaya yerleştirildi.

Yetkililerden alınan bilgiye göre, öğretmeni, 2. sınıf öğrencisi I.B'nin (8) vücudunda çeşitli morluklar fark ederek, durumu okul yönetimine bildirdi.

Okul yönetiminin bilgi verdiği polis, I.B'yi Gaziantep Çocuk Hastanesi'ne götürdü. Burada darp raporu verilen küçük çocuk, Gaziantep Çocuk Yuvası'na yerleştirildi.

Olayla ilgili gözaltına alınan baba H.B, Şehitkamil Emniyet Müdürlüğü'ndeki işlemlerinin ardından sevk edildiği mahkemece tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

ÖZÜRLÜ HASTAYA BAKICISI TECAVÜZ ETTİ

HABERİ DİĞER SAYFADA

[PAGE]

ÖZÜRLÜ HASTAYA BAKICISI TECAVÜZ ETTİ

Nevşehir'in Gülşehir ilçesinde özel bir rehabilitasyon merkezinde özürlü hastaya tecavüz ettiği iddiasıyla gözaltına alınan hasta bakıcı tutuklandı.

Nevşehir'in Gülşehir ilçesinde özel bir rehabilitasyon merkezinde, özürlü M.A.Ç. (28) isimli hastaya tecavüz ettiği iddiasıyla gözaltına alınan hasta bakıcı U.E. (25), çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Olayla ilgili ifadesine başvurulan 5 hasta bakıcı ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.