BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  MAGAZİN  /  KÜLTÜR VE SANAT

Yeni haftanın en bomba filmleri

Bu hafta sinemalarda gösterime giren filmleri ve fragmanlarını sizler için derledik... Size sadece seçmesi kaldı

Abone ol

Bu hafta vizyona 5 yeni film girecek. Haftanın yerli yapımı ''Araf''ta, Zehra ve Olgun'un bir benzin istasyonunda geçen monoton hayatı konu ediliyor.

Oyuncak ayısı canlanan bir yetişkin hikayesinin anlatıldığı ''Ayı Teddy'' filminde, sevimli bir ayı ile sahibi arasında geçen hikaye izlenebilecek.

''Aşkın Ömrü 3 Yıldır'' komediseverleri, ''Tehlikeli Takip'' dramseverleri, ''Vur ve Kaç'' aksiyonseverleri sinema salonlarına çekmeyi amaçlıyor.

İŞTE HAFTANIN YENİ FİLMLERİ, KONULARI VE FRAGMANLARI

DİĞER SAYFADA GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN

[PAGE]ARAF

18 yaşındaki Zehra köyünde ailesi ile birlikte yaşamaktadır. Vardiya arkadaşı Olgun ile birlikte bir benzin istasyonunda çalışmaktadırlar. Bu ikiliyi Olgun'un Zehra'ya olan aşkı dışında Tv izleyerek geçirdikleri hayatlarında, orada gördükleri dünyalara olan özentileri ve bu yaşantıların içine girmek için kurdukları hayaller ve çaba birbirine bağlamaktadır. Bir gün benzin istasyonuna gelen 38 yaşındaki Mahur ile Zehra arasında başlayan aşk ile tüm dengeler alt üst olur...

Yakın döneminin önemli kadın yönetmenlerinden Yeşim Ustaoğlu'nun yazıp, yönettiği son filmi olan yapımın başrollerini Neslihan Atagül, Barış Hacıhan ve Özcan Deniz paylaşıyor.

AYI TEDDY FİLMİNİN FRAGMANI DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]AYI TEDDY

Çocukluk hikayesi gerçekleşen ve oyuncak ayısı canlanan bir yetişkin hikayesinin anlatıldığı ''Ayı Teddy'' sevimli bir ayı ve onun sahibi ile arasında geçen hikayeyi anlatıyor.

Family Guy'ın yaratıcısı Seth Macfarlane, mizah anlayışını, hem yazdığı, hem yönettiği, hem de seslendirdiği filmde beyazperdeye aktarıyor. Canlı-aksiyon animasyon komedi türündeki filmde, John Bennet (Mark Wahlberg) isimli bir yetişkinin çocukluk dileği sonucu canlanan ve sürekli el üstünde tutulan yaramaz oyuncak ayısıyla olan hikayesi izlenebilecek.

AŞKIN ÖMRÜ 3 YILDIR FİLMİNİN FRAGMANI DİĞER SAYFADA

[PAGE]AŞKIN ÖMRÜ 3 YILDIR

Frederic Beigbeder'in, aynı adlı romanından, yazarın kendisi tarafından uyarlanıp, yönetilen ''Aşkın Ömrü 3 Yıldır'', ilişkiler, aşk ve hayat üzerine eğlenceli bir romantik komedi.
Louise Bourgoin, Frederique Bel, Joey Starr, Valerie Lemercier, Anny Duperey, Thomas Jouannet, Elisa Sednaoui, Nicolas Bedos, Pom Klementieff, Christophe Bourseiller, Bernard Menez ve Jonathan Lambert'in rol aldığı filmde, edebiyat eleştirmeni olan Marc Marronnier, karısı tarafından başarılı bir yazar için terk edilmesinin ardından aşk ve ilişkiler üzerine alaycı bir kitap yazdığı sırada tanıdığı genç, dayanılmaz ve ulaşılmaz Alice ile yaşadıkları anlatılıyor.

TEHLİKELİ TAKİP FİLMİNİN FRAGMANI DİĞER SAYFADA

[PAGE]TEHLİKELİ TAKİP

David Ayer'ın yazıp yönettiği ''Tehlikeli Takip'' (End Of Watch), filminin oyuncuları arasında Jake Gyllenhaal, Anna Kendrick, Natalie Martinez, America Ferrera, Michael Pena, Frank Grillo, Kristy Wu, Fernando Lara, Gene Hong, Cody Horn, Cynthia Harmon ve Mckinley Freeman yer alıyor.
Los Angeles polis departmanında çalışan iki genç polis olan Zavala ve Teylor'ın bir operasyondaki keşiflerinden sonra uyuşturucu mafyasının hedefi haline gelmelerini konu alan film, dostluğun, ailenin ve cesaretin önemini anlatıyor.

VUR VE KAÇ FİLMİNİN FRAGMANI DİĞER SAYFADA

[PAGE]

VUR VE KAÇ

Dax Shepard'ın yönettiği ''Vur ve Kaç'' filminin oyuncuları arasında Bradley Cooper, Kristen Bell, Kristin Chenoweth, Michael Rosenbaum, Joy Bryant, David Koechner, Ryan Hansen, Tom Arnold, Beau Bridges, Steve Agee, Carly Hatter ve Cameron Cruz yer alıyor.
Kaliforniya'da küçük bir kasabada kız arkadaşı Annie ile yaşayan eski banka soyguncusu Charlie'nin macerasını konu alan filmde, kız arkadaşına yardımcı olmak için onunla Los Angeles'e gitmeye karar veren Charlie'nin peşine, Annie'nin eski sevgilisinin, eski suç ortaklarını ve ABD Koruma Polis Şefini taktıktan sonra başlayan takibi anlatılıyor.

HAFTANIN DİĞER FİLMLERİNİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN

[PAGE]

TOPRAĞIN ÇOCUKLARI

Geçtiğimiz haftanın yerli yapımlarından ''Toprağın Çocukları'' filminin yönetmenliğini Ali Adnan Özgür üstlendi.

Senaryosunu Dilşah Özdinç'in yazdığı filmin genel sanat yönetmenliğini ise Ezel Akay yaptı.

Erkan Can, yapımcılığını üstlendiği filmde ''Kemal'' karakterini canlandırırken, filmin oyuncuları arasında Şebnem Sönmez, Bahtiyar Engin, Suzan Kardeş, Müge Boz, Türkü Turan, Ufuk Bayraktar, Ezgi Mola, Serdal Genç, Bertan Dirikolu, Menderes Samancılar, Banu Başeren ve Ezel Akay yer alıyor.

Kampı saldırıya uğrayan Çingene kızı Karika'nın kamptan kaçarken köy enstitüsü öğrencisi Cevher tarafından kurtarılması ve İsmail Hakkı Tonguç'un da yardımıyla enstitü içinde koruma altına alınmasıyla başlayan filmde, bu durumdan rahatsız olan köy halkı, çingenelerin enstitüden çıkartılması için baskı yapar. Bu baskıları fırsat bilen bölge komutanı Necip, enstitüye baskın yapar ve enstitü müdürü Kemal öğretmeni gözaltına alır. Gözaltına alma süreci, köy enstitülerinin kapatılma süreciyle eş zamanlı ilerlemektedir. Kemal öğretmen mahkemece aklanır, ancak köy enstitülerinin kapatılma kararı yakındır

SADAKATSİZLER FİLMİNİN FRAGMANI DİĞER SAYFADA

[PAGE]SADAKATSİZLER

Evli olmak illa sadakati gerektirir mi? Bir erkek tek eşli yaşayamayacaksa neden evlenir ki?

Peki kadınların ömrü boyu size sadık kaldığından nasıl emin olabiliyorsunuz?

Her biri birbirinden çapkın, kadın düşkünü, evli olsa da bağlanmak, tek kadına takılı kalmak istemeyen adamlar. Sadakatsizlik teması çerçevesinde birden çok kısa filmin biraraya getirilmesiyle kotarılan filmin baş rollerinde 2012 Akademi Ödülleri'nde En İyi Erkek Oyuncu ödülüne uzanan Jean Dujardin ve Fransız sinemasının yakışıklı aktörlerinden Gilles Lellouche var. Filmin dekor mekanları otel lobilerinden, seks bağımlılığı kliniğinden, gece kulüplerinden Las Vegas'ın kumarhanelerine uzanıyor. Filmlerin yönetmenleri arasında Artist'i çeken Michel Hazanavicius ve Dujardin de yer alıyor ve seyirciye soruyor sadakat bir ilişkide şart mıdır?