BIST 10.083
DOLAR 32,40
EURO 34,81
ALTIN 2.436,94
HABER /  POLİTİKA

Yeni Baykallar yetişecek

12 Ocak’ta açılacak Parti Okulu’nda ilk dersi Genel Başkan Deniz Baykal verecek.

Abone ol

CHP İstanbul İl Başkanlığı partililerin ideolojik ve politik donanımlarını güçlendirmek amacıyla, “Parti Okulu” eğitim faaliyetlerini hayata geçiriyor.

CHP İstanbul İl Başkanlığı, tabanla buluşma amacı taşıyan “Cumhuriyet Halk Evleri” (CHE) projesinin ardından şimdide partililerin ideolojik ve politik donanımlarını güçlendirmek amacıyla Parti Okulu faaliyetlerine başlıyor. CHP İstanbul İl Başkanlığı, Gençlik Kolları üyelerinin ideolojik ve politik donanımlarını güçlendirmek amacıyla “Parti Okulu” adı verilen bir eğitim programı başlatıyor. Ocak 2008 tarihi itibariyle hayata geçirilecek olan Parti Okulu'nun ilk eğitim dönemi, CHP Genel Başkanı Deniz Baykal'ın vereceği ders ile başlayacak.

Baykal, 12 Ocak 2008 tarihinde açılacak “Parti Okulu”nun ilk dersinde, "Sosyal Demokrasi'nin Tarihsel Evreleri, Günümüzdeki Durumu ve Geleceği"ne ilişkin düşüncelerini gençlerle paylaşacak. Doçentlik tezi "Siyasal Katılım ve Sosyal Demokrasi" olan Deniz Baykal'ın başlatacağı ders programı, siyaset, ekonomi, uluslararası ilişkiler, medya-iletişim alanlarında önemli isimlerin verecekleri derslerle devam edecek.
CHP İstanbul Gençlik Kolları’na yönelik hazırlanan eğitim programı daha sonra genişletilerek siyasete ilgi duyan tüm gençlere yönelik olarak sürdürülecek.

CHP Gençlik Kolları Üyesi Demir Büyüközkan’ın eşgüdümünde hazırlanan eğitim program kapsamında, dış politikadan yerel yönetimlere, CHP’nin tarihsel köklerinden, sosyal demokrasinin gelişimine uzanan konular da ele alınacak.