BIST 9.089
DOLAR 32,38
EURO 35,00
ALTIN 2.326,09
HABER /  DÜNYA

Yenge’nin oynadığı film gösterime giriyor

Galatasaray’ın ünlü futbolcusu Wesley Sneijder’in oyuncu eşi Yolanthe Cabau’nun da rol aldığı sinema filmi “Zor Kazanç (Pain&Gain)”, 12 Temm...

Abone ol

Galatasaray’ın ünlü futbolcusu Wesley Sneijder’in oyuncu eşi Yolanthe Cabau’nun da rol aldığı sinema filmi “Zor Kazanç (Pain&Gain)”, 12 Temmuz’da Türkiye’de vizyona giriyor.
Ünlü yönetmen Michael Bay’in, başrollerinde Mark Wahlbearg ve Dwayne Johnson’ın yer aldığı Zor Kazanç (Pain&Gain) filminde Galatasaray’ın ünlü futbolcusu Wesley Sneijder’in oyuncu eşi Yolanthe Cabau da rol alıyor. Cabau, Mark Wahlberg’ün canlandırdığı Daniel Lugo karakterinin duygusal yakınlık gösterdiği Annalee Calvera isimli karaktere hayat veriyor. Film 12 Temmuz’da Türkiye’de vizyona girecek. Filmin geçtiğimiz aylarda Los Angeles galasına katılan Cabau, filmin Türkiye’de vizyona girmesinden dolayı duyduğu heyecanı belirterek, “Zor Kazanç, tuhaf ama gerçek bir suç hikayesine dayanıyor. Bu harika filmi çekerken bir sürü muhteşem insanla tanıştım. Mark Wahlberg ile beraber çalışmak benim için onur vericiydi” dedi.
Başrollerini Mark Wahlberg, Dwayne Johnson ve Anthony Mackie’nin paylaştığı ünlü yönetmen Michael Bay’in yönettiği aksiyon komedi türündeki film, 1990’ların Miami’sinde Amerikan rüyasının peşine düşen ve korkunç biçimde yanlış giden bir suç girişimine karışan bir grup kişisel antrenörün inanılmaz ama gerçek hikayesine dayanıyor.
(İHA)