BIST 9.717
DOLAR 32,54
EURO 34,92
ALTIN 2.435,82
HABER /  MEDYA

Yemekteyiz Tayfun Arslan kimdir edepsizlik etti Biricik Kırbay ağladı

Yemekteyiz yarışmasında bu hafta Tayfun Arslan, Özlem Uçan, Bülent Kızılateş, Biricik Kırbay ve Necmettin Demir yarıştı, peki kimdir bu yarışmacılar aslen nereli asıl işleri ne?

Abone ol

Yemekteyiz'in bu haftaki yarışmacıları arasında Tayfun Arslan agresifliği ve saygısızlığı ile öne çıktı. Haftanın ilk gün yarışmacısı olan Tayfun Arslan ile diğer yarışmacılar hakkında merak edilenleri derledik.

Tayfun Arslan kimdir? : 20 yaşında olan Tayfun Arslan Yemekteyiz yarışmasının bu haftaki arızalı isimlerinden biri. Aslen Tokatlı olan Tayfun Arslan edep sınırlarını asan dengesiz davranışlar sergiledi. Sivil havacılıkta okuyan Tayfun Arslan ilk gün yarışmacısıydı.

Biricik Kırbay kimdir? : Yemekteyiz yarışmasına katılan Biricik Kırbay 46 yaşında. Yönetici olan Biricik Kırbay İzmirli. Evli olan Biricik Kırbay 2 çocuk annesi. Yarışmacı yurt dışında uzun yıllar restorant işletmeciliği yaptı.

Bülent Kızılateş kimdir? : 50 yaşında olan Bülent Kızılateş kimyager. Eşi de kimyager olan Bülent Kızılateş aslen Erzurumlu. 23 yıllık evliliği olan Bülent Kızılateş'in 2 çocuğu var. Bülent Kızılateş'in hijneyik ürünler üreten firması bulunuyor.

Erkek yarışmacıyı bile ağlattı Yemekteyiz'de edepsiz yarışmacının rezil olayı

Özlem Uçan kimdir : Asıl işi tasarımcılık olan Özlem Uçan Alanyalı. Nişanlı olan Özlem Uçan yemek yapmayı çok seviyor.

Necmettin Demir kimdir? : Yemekteyiz'in bu haftaki yarışmacılarından Necmettin Demir, Gaziantepli. Asıl işi kebapçılık olan Necmettin Demir evli ve 2 çocuklu. Necmettin Demir 39 yaşında ve 14 yıllık bir evliliği var.