BIST 9.680
DOLAR 32,43
EURO 34,45
ALTIN 2.487,32
HABER /  MEDYA

Yemekteyiz kim kazandı 4 Mayıs birincinin ismi - puan tablosu

Yemekteyiz 4 Mayıs 2018 Cuma kazanan kim oldu? Yemekteyiz haftanın birincisi kim oldu soruları hafta boyunca merak edildi. Sevilen oyuncu Onur Büyüktopçu'nun sunumu ile hafta içi her gün ekrana gelen Yemekteyiz yarışmasında bu hafta Rahşan Hanım, Gülsevim Hanım, Burcu Hanım, Ozan Bey ve Mertcan Bey yarıştı. İşte 4 Mayıs Cuma Yemekteyiz kazananı...

Abone ol

Yemekteyiz 4 Mayıs Cuma haftanın birincisi kim oldu sorusunun cevabı belirlendi. Bu hafta Yemekteyiz yarışmasında Rahşan Hanım, Gülsevim Hanım, Burcu Hanım, Ozan Bey ve Mertcan Bey yarıştı. Haftanın birincisi ise toplam 22 puanla Rahşan Hanım oldu.

Her hafta birbirinden farklı 5 yarışmacının ev sahipliği yaptığı eğlenceli yarışma hafta içi her gün sevilen oyuncu Onur Büyüktopçu'nun sunumu ile ekranlara geliyor.

Pazartesi gününden cumaya kadar her gün farklı bir yarışmacının kendi evinde yaptığı yemekleri tadan yarışmacılar gün sonunda puan veriyor. Peki 27 Nisan Yemekteyiz haftanın birincisi kim oldu, kazanan toplam kaç puan aldı?

Rahşan Hanım: 22 puan

Gülsevim Hanım: 17 puan

Burcu Hanım: 15 puan

Ozan Bey: 14 puan

Mertcan Bey: 11 puan

YEMEKTEYİZ RAHŞAN KİMDİR?: 42 yaşındaki Rahşan Suluhan evli ve 2 oğlu var. Memleketi Tarsus olan Rahşan Uluhan, Yemekteyiz'in birinci gün yarışmacısı. Hemşire olan olan yarışmacı, insanlara yardım etmeyi ve sosyal sorumluluk projeleri düzenlemeyi çok seviyor.

YEMEKTEYİZ OZAN KİMDİR?: Ozan Tüfekçioğlu 40 yaşında ve Yemekteyiz'in 2. gün yarışmacısı. Aslen İstanbullu olan Ozan Tüfekçioğlu, inşaat sektöründe satış, pazarlama işiyle uğraşıyor. Doğaçlama yemekler yapmak, basketbol ve satranç oynamak en sevdiği aktivitelerden. Samimiyetsiz insanlardan uzak duran, aşırı kuralcı birisi olarak kendisini tanımlıyor.

YEMEKTEYİZ MERTCAN KİMDİR?: Mertcan Aydın, 20 yaşında ve Yemekteyiz'in 3. gün yarışmacısı. Amerika doğumlu olan Mertcan Aydın'ın lakabı tikican. Ansetesist olan yarışmacı, seyahat etmeyi ve fotoğfaf çekip sosyal medyada paylşamayı çok seviyor. Kendini çok fazla konuşan, açık sözlü biri olarak tanımlıyor.

YEMEKTEYİZ BURCU KİMDİR?: Burcu Mart, 39 yaşında ve Yemekteyiz'in 4. gün yarışmacısı. Evli ve 1 çocuk sahibi olan Burcu Mart, ingilizce öğretmenliği yapıyor. Burcu Mart'ın hobileri arasında müzik dinlemek, resim yapmak ve modayla ilgilenmek var.

YEMEKTEYİZ GÜLSEVİM KİMDİR?: Gülsevim Şaman 44 yaşında ve Yemekteyiz'in 4. gün yarışmacısı. Evli ve 3 kız çocuk sahibi olan Gülsevim Şaman, Yugoslavya göçmeni. Ev hanımı olan yarışmacı, el işi yapmayı ve gezilere gitmeyi çok seviyor. Sinirli olmayan, samimi biri olduğunu söylüyor.