BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
MAGAZİN

Yeliz Yeşilmen şikayet etti

Kocasıyla birlikte Bilişim Suçları müdürlüğüne giden ve şikayette bulunan Yeliz Yeşilmen, sosyal medya hesabından kocasına kumpas kuranlara video üzerinden seslendi.

Geçtiğimiz günlerde günlerde kocası Ali Uğur Akbaş’ın kendisini aldattığı haberleriyle gündeme gelen Yeliz Yeşilmen,'kocasına destek olup, fotoğrafların montaj olduğunu' iddia etmişti.

Yaşananlarla ilgili hukuki süreç başlatan Yeliz Yeşilmen, kocası Ali Uğur Akbaş’la birlikte Bilişim Suçları müdürlüğüne giderek şikayette bulundu. Kocasıyla birlikte yaptığı başvuru sonrası sosyal medya hesabına yeni bir video yükleyen Yeşilmen; daha önce de kendisine benzer saldırılar yapıldığını ve bu defa 'cezalarını' çekeceklerini söyledi. Yeşilmen, hukuki sürecin bir buçuk ay içinde sonuçlanacağını belirtmeyi de ihmal etmedi.

------------------------------------------------------------------------------

(Ulusal yayın yapan internethaber.com sanal ortamda haberciliğe başlayan ilk haber sitelerinden biridir. Türkiye'nin tanığı pek çok isim yazar kadrosunda yer almakta. Okur yorumlarının yanı sıra açık görüş köşesinden mesleki yazılara ve blog yazarlarına yer vermektedir. Açık görüşte 20'ye yakın uzman yazar olarak yer almaktadır. 60 kişilik bir haber kadrosuna sahip olan internethaber.com, 2000 yılında İnternethaber Yayın Grubu adı altında faaliyete başladı. İstanbul Beşiktaş'ta ofisi bulunan İnternethaber Yayın Grubu bünyesinde tematik özellikli 12 site yer almaktadır. 24 saat kesintisiz haber yayını yapan internethaber sitesinde güncel haberler ile birlikte, politika, sağlık, magazin, spor, memur ve eğitim ile son dakika haberleri yer alıyor.)

Sitene Ekle