BIST 9.916
DOLAR 32,51
EURO 34,90
ALTIN 2.436,23
POLİTİKA

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan flaş açıklamalar

Erdoğan grup toplantısında Reza Zarrab davasıyla ilgili flaş açıklamalarda bulundu. 17-25 Aralık'ta ülkemize tarihin en büyük tuzaklarından biri kuruldu diyen Erdoğan ''Bu tuzak başarısız olunca aynı tezgahı götürdüler Amerika'da kurdular'' dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan AK Parti grup toplantısında milletvekillerine seslendi. 

Partisinin grup toplantısında bir konuşma yapan Erdoğan'ın gündeminde ABD'de devam eden ve son günlerin en çok konuşulan konularından olan Reza Zarrab davası vardı. Erdoğan ''17-25 Aralık'ta ülkemize tarihin en büyük tuzaklarından biri kuruldu. Bu tuzak başarısız olunca aynı tezgahı götürdüler Amerika'da kurdular'' dedi ve şu açıklamalarda bulundu. İşte Erdoğan'ın konuşmasından satırbaşları:

YENİ TUZAĞI ABD'DE KURDULAR

17-25 Aralık'ta ülkemize tarihin en büyük tuzaklarından biri kuruldu. Bu tuzak başarısız olunca aynı tezgahı götürdüler Amerika'da kurdular. Birileri hala FETÖ'nün ağzı ile itham etmeyi sürdürüyorsa sebebi onlara verilen rolü oynamaktır. Aynı çevreler hepimizin gözü önünde yaşanan 15 Temmuz ihanetine hala tiyatro, kontrollü darbe diyebiliyorsa bu sözü onlara kimlerin söylettiğine bakmak gerekir.

BİZE DARBE BİZDEN GÖRÜNEN ALÇAKLARDAN GELİYOR

Ana muhalefet partisi kendi raporunda bölücü örgütün eylemlerini halkın PKK ile iktidar arasında sıkışması olarak tarif ediyorsa bu bir itiraftır. 15 Temmuz ihanetine kontrollü darbe deniyorsa bu sözü onlara kimlerin söylettiğine bakmak gerekir. Bunların NATO'da yaşanan skandal üzerine ilk defa milli bir tavır gösterecekleri ümidine kapılmıştım. Malesef 3 gün sonra tıpkı 15 Temmuz gibi tezgah olarak nitelemeye başladılar. Aynı şekilde PKK alelade bir terör örgütü olmaktan çıkıp bir pislik yuvasına dönüşmüştür. Bize can acıtıcı darbeler zahirde bizden görünen alçaklardan geliyor.

Sitene Ekle