BIST 10.143
DOLAR 32,39
EURO 34,82
ALTIN 2.402,18
HABER /  DÜNYA

Yatak odası sırları ortalığa döküldü

En büyük casus geriliminin merkezinde bulunan ve güzelliğiyle dikkat çeken Anna Chapman'ın hikayesi basının gündeminden düşmüyor.

Abone ol

ABD ile Rusya arasında Soğuk Savaş'tan beri yaşanan en büyük casus geriliminin merkezinde bulunan ve güzelliğiyle dikkat çeken Anna Chapman'ın hikayesi basının gündeminden düşmüyor.

Kızıl saçları, seksi görünümüyle Bond kızlarını andıran 28 yaşındaki Chapman'ın eski eşi ve kısa süreli sevgilisi konuştu.

Anna'nın 30 yaşındaki intern psikiyatrist eşi Alex Chapman, Anna ile Londra'da karşılaşıp ilk görüşte birbirlerine aşık olduklarını anlattı. Tanıştıklarında Alex 21, Anna ise 19 yaşındaymış. Birkaç hafta sonra Moskova'da evlenmişler. Alex, Anna'nın KGB'li babasının etkisinde kalarak ajan olduğunu ve dört yıl sonra karısını tanıyamaz hale geldiğini söylüyor. Karısının esrarengiz davranıp, 'Rus arkadaşlarıyla' sık sık buluştuğunu söyleyen Alex, en son bir ay önce konuştuklarını ve kendisine çok soğuk davrandığını ifade ediyor. İngiliz Chapman, "Evli kaldığımız süre boyunca Anna'nın ajan olduğundan hiç şüphelenmedim" dedi. İngiltere'nin Bournemouth şehrinde yaşayan 30 yaşındaki Alex Chapman, 4 yıl evli kaldığı ve 2006 yılında boşandığı Rus karısı Anna Chapman'la ilgili Daily Telegraph ve Daily Mail gazetelerine açıklamalarda bulundu.

Evli oldukları sürede "karısının ajan olduğundan şüphelenmediğini" belirten Chapman ancak son dönemde Anna'nın Rus olduğunu söylediği arkadaşlarıyla çok fazla görüşmeye başladığını ve onların çok fazla etkisinde kaldığını anlattı. Evlilikleri sırasında Londra'nın kuzeyindeki Stoke Newington semtinde yaşadıklarını belirten Alex Chapman, "Anna hayatımda gördüğüm en güzel kızdı. 2001 yılında evlenmiştik" dedi.

İngiliz basını, 2003-2007 yılları arasında Londra'da yaşadığı, asıl adı Anna Kushchenko olan kadının, boşanmasına karşın eski eşinin soyadı olan Chapman'ı kullanmaya devam ettiği ve babasının eski bir Rus diplomatı olduğu bilgilerine de yer verdi.

İÇ ÇAMAŞIRI GİYMİYORDU, STRİPTİZ YAPTI

Chapman'ın kısa süreli ilişki yaşadığı hukuk öğrencisi 31 yaşındaki Charlie Hutchinson ise genç kadının fotoğrafını gazetede görünce şaşkına döndüğünü belirtiyor.

Chapman ile ilişkisinin özel detaylarını anlatmaktan çekinmeyen Hutchinson The Sun gazetesine, "Seks yaparken Rusça konuştu. 2 buçuk saat sürdü ve çok seksiydi. Harikaydı. İkimiz de sarhoştuk. Odama gittiğimde striptiz yapmaya başladı. İç çamaşırı giymemişti" dedi. Genç kadının beş cep telefonu taşıdığını ve fotoğrafınını çekilmesine izin vermediğini söyleyen Charlie, Chapman'ın o sırada evli olduğunu da belirtti.

Halihazırda ABD'de tutuklu bulunan Chapman ile bir hafta sonra yeniden buluşup yemek yediklerini anlatan Charlie, Chapman'ın daha sonra kendisini terk ettiğini ve telefon numarasını da değiştirdiğini söyledi.  ABD bu hafta, Rus ajanı oldukları gerekçesiyle 10 kişiyi tutuklamıştı. İngiltere ayrıca, tutuklananlar arasında bulunan Tracey Lee Ann Foley adlı kişinin sahte İngiliz pasaportu kullanmış olabileceğine ilişkin iddiayı araştırıyor.