BIST 10.400
DOLAR 32,23
EURO 34,95
ALTIN 2.412,19
HABER /  GÜNCEL

Yaşar Nuri'den Erdoğan'a övgü

CHP Genel Başkanı Deniz Baykal’ı 'yalancılık'la suçlayan Yaşar Nuri Öztürk, Erdoğan için “Kalbimde Recep Bey’in yeri ayrı” diye konuştu.

Abone ol

CHP’den istifa ettikten sonra Halkın Yükselişi Partisi’ni kuran İstanbul Milletvekili Yaşar Nuri Öztürk, 50 ilde teşkilatlanmasını tamamladı.

Öztürk, önceki gün partisinin Avcılar İlçe Başkanlığı’nı da hizmete soktu. Burada Zaman’ın sorularını cevaplayan HYP lideri, Başbakan Tayyip Erdoğan’ı, CHP lideri Deniz Baykal’dan daha çok sevdiğini söyledi. “Kalbimde Recep Bey’in yeri ayrı.” diyen Öztürk, sebebini ise şöyle açıkladı:

“Baykal bana yalan söyledi; ama Recep Bey beni hiç aldatmadı. Hiçbir zaman benim fikriyatıma karşı olmadı. Sadece bir dönem Necmettin Hoca’dan, bir dönem de hurafecilerden çekindiği için bana yaklaşamadı. Düşüncelerimi hâlâ takdir ettiğini biliyorum. Bu yüzden Erdoğan’ın kalbimdeki yeri, Baykal’dan daha üsttedir.” 3 Kasım seçimlerinde halkın en iyisini çıkararak AK Parti’yi iktidara getirdiğini kaydeden Öztürk, ancak kendi partisinin daha iyi olduğunu, ülkenin sorunlarını da sadece HYP’nin çözebileceğini söyledi.

Haber: Emre Soncan
Kaynak: