BIST 9.525
DOLAR 32,60
EURO 34,79
ALTIN 2.498,20
HABER /  MEDYA

Yasak Elma 9.yeni bölüm fragmanı yayınlandı Halit Yıldız evliliğine Ender ne yapacak

FOX TV'nin yeni bombası Yasak Elma 8.son bölümü ile izleyici karşısına çıktı. Halit ve Yıldız'ın evliliği için Ender ne yapacak? Yasak Elma 8.son bölüm ardından Yasak Elma 9.yeni böüm fragmanı yayınlandı. İşte Yasak elma 9.yeni bölüm fragmanı.

Abone ol

FOX TV ekranlarında kısa bir süre önce izleyici karşısına çıkmaya başlayan Yasak Elma her geçen gün bağımlılık yaratıyor. Halit, Yıldız'a evlenmek teklif etti. Yıldız hedefine ulaşıyor. Peki Ender şimdi ne yapacak? Yasak Elma 8.son bölüm ardından Yasak Elma 9.yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Gelin önce Yasak Elma 8.son bölüm özetine bakalım hemen ardından Yasak Elma 9.yeni bölüm fragmanını izleyelim.

YASAK ELMA 8.SON BÖLÜMDE NELER OLDU ÖZETİ; Halit’in evlenme teklifi karşısında şok olan Yıldız’ın hayalleri gerçek olmak üzeredir. Zeynep ise ablasının aşk evliliği yapmamasına hiç sıcak bakmaz. Yıldız evlilik kararıyla birlikte sadece Ender’le değil Halit’in kızları Lila ve Zehra’yla da uğraşmak zorunda kalacaktır.

Yıldız ve Halit’in evlilik kararı alması, Alihan ve Zeynep için yeni bir sınav demektir. Bütün bu karmaşanın içinde nikah için Zeynep ve Yıldız’ın annesi Asuman İstanbul’a gelir.

YASAK ELMA 9.YENİ BÖLÜM FRAGMANI