BIST 9.080
DOLAR 32,37
EURO 34,95
ALTIN 2.325,16
HABER /  GÜNCEL

Yaralı polisten helal olsun dedirten hareket!

Beşiktaş'taki saldırıdan şans eseri kurtulan Aydın Balcı isimli vatandaş, "Yaralı bir polise yardımcı olmak istedim. Polis ise bana 'Buradan kaç.' dedi. Diğer polisler gelince uzaklaştım." dedi.

Abone ol

İSTANBUL patlaması hakkında yeni haberler gelmeye devam ediyor. Birçok kişinin şehit düştüğü hain saldırının detayları ortaya çıkıyor.

Saldırıdan kıl payı kurtulan Aydın Balcı isimli vatandaş da yaşadığı o korkunç anı anlatırken yaralı bir polisin hala vatandaşları düşündüğünü ortaya çıkarmış oldu.



YARALI HALDE 'KAÇ' DEMİŞ

Saldırıdan şans eseri kurtulan Aydın Balcı yaşadıklarını şöyle anlattı:

"İkinci patlama sonrasında araçtan çıkıp yolun aşağısına doğru yürümeye başladım. Yerde polis cenazeleri bulunuyordu. Sonra yönümü değiştirip yukarıya doğru ilerledim. O sırada silah sesleri duymaya başladım. Yerde yaralı bir polis vardı. Diğer polisler yukarı doğru ateş ediyordu. Yaralı polise yardımcı olmak istedim. O an orada bulunmamın tehlikeli olabileceğini düşünen yaralı polis, Maçka Parkı'nı göstererek, "Buradan kaç" dedi. Diğer polisler yaralı polise müdahale edince olay yerinden uzaklaştım." dedi.