BIST 10.046
DOLAR 32,47
EURO 34,85
ALTIN 2.420,03
HABER /  DÜNYA

Yaralı öğretmen böyle yere yığıldı

Kocaeli’nin Gölcük ilçesinde yol kenarında vatandaşlar tarafından yaralı halde bulunan öğretmenin güvenlik kamerasına yansıyan görüntüleri o...

Abone ol

Kocaeli’nin Gölcük ilçesinde yol kenarında vatandaşlar tarafından yaralı halde bulunan öğretmenin güvenlik kamerasına yansıyan görüntüleri ortaya çıktı.
Gölcük D-130 Karayolu kenarında vatandaşlar tarafından yaralı halde bulunan ve tedavi altına alınan öğretmen H.A.’nın (40) güvenlik kamerasına yansıyan görüntüleri ortaya çıktı. Yüzünden aldığı darbeyle ağır yaralanan öğretmen ameliyata alınırken, olayın hemen ardından bir iş yerinin güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde, kaldırımda güçlükle yürüyen H.A., bir süre sonra yere düşüyor. Yoldan geçen bir vatandaş, durumu polis ve sağlık ekiplerine haber veriyor.
Öte yandan, güvenlik kameralarının bulunduğu iş yerinin yaklaşık 50 metre gerisindeki ağaçlık alanda inceleme yapan polis ekipleri beton elektrik direğinde kan izine rastladı. Ağaçların altında cep telefonu, kulaklık ve benzeri eşyalar bulan ekipler, kriminal inceleme için olay yerindeki delilleri merkeze götürdü.
Kaldırıldığı hastanenin plastik cerrahi servisinde ameliyata alınan H.A.’nın yaklaşık 16 senedir Kocaeli’de görev yaptığı öğrenildi. Olayı haber alan ailesi ise Kocaeli’ye geldi. Veliler çocuklarını okula göndermezken, bazı veliler ise hastaneye gelerek H.A öğretmenin sağlık durumu hakkında bilgi aldı.
Kısa bir açıklama yapan ağabeyi, H.A’nın öğretmenin husumetli olduğu birisinin olmadığını ve çevresinde sevilen biri olduğunu söyledi.
(İHA)