BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,86
ALTIN 2.384,92
HABER /  EKONOMİ

Yapı Kredi'ye ödül üstüne ödül

Yapı Kredi, Amerika Eğitim ve Gelişim Derneği (ASTD) tarafından 3 yılda üçüncü kez ödül aldı. Yapı Kredi bu ödüle dünya genelinde başvuru yapan 150 kurum arasından seçildi.

Abone ol

Yapı Kredi , dünyanın en saygın eğitim kuruluşlarından Amerika Eğitim ve Gelişim Derneği (American Society for Training and Development) tarafından her yıl düzenlenen Uygulamada Mükemmellik (Excellence in Practice) ödüllerinde, “Yapı Kredi Bankacılık Akademisi Operasyon Yönetmeni Gelişim Simülasyonu” projesi ile ”Uygulamada Mükemmellik” ödülü kazandı.

Yapı Kredi bu ödüle dünya genelinde başvuru yapan 150 kurum arasından seçildi.

Ödülle ilgili açıklama yapan İnsan Kaynakları ve Organizasyon’dan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Cihangir Kavuncu ise “Bankacılık sektörünün en iyi insan kaynağını yetiştirme vizyonu ile 4 sene önce çıktığımız yolda her sene dünyanın en prestijli kurumlarından ödüller alıyoruz. Yine aynı şekilde dünyanın en saygın eğitim kuruluşlarından ASTD tarafından 3 yıldır üst üste ödüllendirildik. Bu gelişmeler YKBA olarak yatırımımızı ne kadar doğru yaptığımızın da bir göstergesi” dedi.

GURUR VERİCİ

ASTD tarafından düzenlenen törende ASTD Başkanı Tony Bingham’dan ödülü alan Yapı Kredi Bankacılık Akademisi Direktörü Saynur Önen ise “Çalışanlarımızın gelişimi amacıyla hayata geçirdiğimiz projelerin dünyada en saygın kurumlar tarafından ödüle layık görülmesi bizim açımızdan gurur verici” şeklinde konuştu.

Uygulamada mükemmellik ödüllerinde değerlendirmeler on farklı kategoride yapılıyor. Eğitimde tasarım, içerik, iş sonuçlarına katkı, ölçümleme çalışmaları gibi konuların bir bütün olarak değerlendirildiği ödüller, dünya genelinde örnek teşkil edebilecek eğitim ve gelişim uygulamalarına veriliyor.

Yapı Kredi, Amerika Eğitim ve Gelişim Derneği tarafından 2010 yılında Eğitim ve Gelişim Alanında En İyi Kurum ödülünü, 2011 yılında Uygulamada Mükemmellik Adayı ödülünü almıştı. Banka , 2012 yılında ise 150 kurum arasından Uygulamada Mükemmellik ödülüne layık görülerek başarısını sürdürüyor.