BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  DÜNYA

Beşiktaş İkinci Başkanı Cebi’den stat açıklaması

Beşiktaş İkinci Başkanı Ahmet Nur Cebi, BJK İnönü Stadı’nın bu sezon yenilecek olaması ile Beşiktaş’ın maçlarını İstanbul’daki statlardan bi...

Abone ol

Beşiktaş İkinci Başkanı Ahmet Nur Cebi, BJK İnönü Stadı’nın bu sezon yenilecek olaması ile Beşiktaş’ın maçlarını İstanbul’daki statlardan birinde oynayacağını ama Olimpiyat Stadı’nın da son alternatif olduğunu söyledi.
BJK İnönü Stadı’nın yeniden yapılması projesinde ihaleleri kazanan firmalarla sözleşme imza töreninde, Beşiktaş 2. Başkanı Ahmet Nur Cebi basın mensuplarının sorularını cevapladı.
Basın mensuplarının borç ödemeleri konusuyla ilgili sorusuna Cebi, 31 Mayıs 2012’den Mayıs 2013’e kadar 156 milyon 266 bin TL ödeme yapıldığını belirterek, “2012-2013 sezonu kulüp faaliyetleri için 62 milyon TL harcama yapıldığını ve 22 milyon dolar banka kredisinin kapatıldı” dedi.

“TRANSFER DÖNEMİ DAHA BİTMEDİ”
Basın mensuplarının transfer hakkındaki soruya ise Ahmet Nur Cebi, Beşiktaş Futbol Genel Direktörü Önder Özen’in çalışmalarını sürdürdüğünü belirterek, “Transfer dönemi daha bitmedi. Kulüpte futbola en uzak kişi benim, ancak bir yapılanma olduğunu söyleyebilir. Bununla ilgili bir arkadaşımız futbol direktörü olarak atandı. Kendisi çalışmaları yürütmektedir. Transfer sürecinin kapanmasına daha süre var” şeklinde konuştu.
İnönü Stadı’nın yıkımından sonra maçlarını İstanbul içinde bulunan statlardan birinde oynayacaklarını vurgulayan Çebi, "Baştan beri söylüyoruz. İstanbul ili içinde mevcut statlardan biri olacak. Bir sürü stadyum var. Olimpiyat Stadı’nda oynama alternatifimiz en son çare olacak” diye konuştu.

“SERDAL ADALI’NIN ADAYLIĞI HAYIRLI UĞURLU OLSUN”
Basın mensuplarının Serdar Adalı’nın Beşiktaş Kulübü başkan adaylığı ile ilgili sorusuna ise Çebi, “Serdal Adalı’nın adaylığı hayırlı uğurlu olsun. BJK kongreleri tek adaylı olduğunda iyi olmuyordu. Kendisine başarılar diliyorum. Keşke daha çok aday çıksa. Biz iyi çalıştık. Eğer onlar kazanırsa bu projeleri devam ettirirler, bizimle de paylaşırlarsa sevinirim. Çok düzgün bir yapı kurduk bozulursa çok üzülürüm” cevabını verdi.
(İHA)