BIST 10.320
DOLAR 32,20
EURO 35,12
ALTIN 2.464,65
HABER /  GÜNCEL

Yanlışlıkla annesini vurdu

Konya'da 14 yaşındaki çocuk av tüfeğiyle oynarken yanlışlıkla annesini vurdu

Abone ol

Konya'nın Doğanhisar ilçesinde annesi 47 yaşındaki Marziye G. ile tarlada çalışan 14 yaşındaki R.G., traktördeki av tüfeğini alırken eli yanlışlıkla tetiğe dokundu. Ateş alan tüfekten çıkan saçmalar annenin karnına isabet etti. Ağır yaralan Marziye G., hastanede tedavi altına alınırken, R.G. ifadesinin ardından serbest bırakıldı.

screen-shot-2012-08-16-at-1.02.08-pm.png

Olay, dün Doğanhisar ilçesine bağlı Başköy beldesindeki bir buğday tarlasında meydana geldi. R.G., annesi Marziye G. ile birlikte tarlada çalışırken, traktördeki babasına ait av tüfeğini incelemek istedi.

İddiaya göre R.G., tüfeği alırken, yanlışlıkla ile tetiğe dokundu. Tüfekten çıkan saçmaların karnına isabet ettiği anne Marziye G. ağır yaralandı. Yaralı kadın yakınları tarafından otomobille Doğanhisar Devlet Hastanesi'ne götürülürken, yolda çağrılan ambulans ile karşılaşıldı. Marziye G., ambulansla ilk olarak Doğanhisar Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı buradaki ilk tedavinin ardından da Konya Numune Hastanesi'ne sevk edildi.

4 çocuk annesi Marziye G.'nin hayati tehlikesinin devam ettiği belirtilirken, jandarma tarafından gözaltına alınan R.G., ifadesi ve kimlik bilgilerinin alınmasının ardından serbest bırakıldı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.