BIST 9.884
DOLAR 32,44
EURO 34,84
ALTIN 2.445,71
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Yangın vatandaşı korkuttu

Osmaniye'de 4 katlı bir binanın birinci katında çıkan yangın korku ve paniğe neden oldu.

Abone ol

Alibekirli Mahallesi Besnekler sitesinde meydana gelen olayda 4 katlı Sarpkaya Apartmanı G Blok birinci katında oturan Mehmet Kulak'ın evinin salonunda henüz belirlenemeyen nedenden yangın çıktı.

Binada bulunan vatandaşlar polis ve itfaiye ekiplerinin yardımları ile dışarı çıkartıldı. Yangın söndürme çalışmaları sırasında bir itfaiye eri hafif şekilde yaralandı. Alevlerle birlikte dumanlar üst katlara yükseldi. Dumanları gören site sakinleri polis ve itfaiyeye haber verdi. Olay yerine gelen Osmaniye Belediyesi İtfaiye ekipleri yangına müdahale ederek söndürdü. Dumandan etkilenen üst kattakiler aşağı indirildi.

Ailesi ile birlikte Adana'ya gittiği belirlenen Mehmet Kulak'a komşuları tarafından evinin yandığı bilgisi verildi. Oturma odası ile salon içerisinde bulunan eşyaların tamamı yanarak kullanılmaz hale geldi. Yangın sırasında evin içerisinde bulunan 2 bin 500 TL polis ekipleri tarafından teslim alındı.

Yangının elektrik kontağından mı ya da dışarıdan müdahale ile mi çıktığı konusunda olay yeri inceleme ekipleri çalışma başlattı.