BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL

Yalaka sözü Altaylı'yı çileden çıkardı!

Fatih Altaylı'nın yaptığı Teke Tek'te geceye damgasını programa gelen bir mesaj vurdu. İşte o mesaj ve Altaylı'nın "dangalak" cevabı...

Abone ol

İNTERNETHABER- Fatih Altaylı'nın yaptığı Teke Tek'te geceye damgasını programa gelen bir mesaj vurdu. Fatih Altaylı canlı yayında gelen mesaja çok sinirlendi.

Mesajı yayında okuyan Altaylı, gönderen izleyiciye "Siz bir dangalaksınız!" diyerek milyonların önünde hakaret etti. Altaylı'yı çıldırtan mesaj da ise "Aferin AKP yalakası" yazıyordu.

Fatma Bostan Ünsal'ın konuk olduğu programda türban, alevilik gibi bir çok konu konuşuldu. İslamda recm konusu konuşulurken Altaylı'nın gözüne bir mesaj takıldı. Canlı yayında sinirlenen Altaylı mesajı sesli okuyarak cevabını da yine milyonların önünde canlı verdi.

İşte Altaylı'yı çileden çıkaran o mesaj ve Altaylı'nın cevabı:

"L.Ş diye biri mesaj atmış. Adı doğru mudur bilmiyorum ama dangalak olduğu doğrudur. Bu programı niye yayınlıyorsun aferin AKP yalakası.

Sizin sorunuzun cevabını telefonunuzu verirseniz telefonda vereceğim. Hakkaten bir dangalaksınız ve sizin gibi dangalakları bu programı izlemekten men ediyorum. Hemen kanalı değiştirin başka bir yeri seyrediniz."