BIST 10.046
DOLAR 32,39
EURO 34,61
ALTIN 2.394,51
HABER /  DÜNYA

Yakalanacağını anlayınca kendini bıçakladı

Kocaeli’nin Körfez İlçesinde, evden hırsızlık olaylarına karıştıkları gerekçesiyle polis tarafından takibe alınan kadın hırsızlar biri yakal...

Abone ol

Kocaeli’nin Körfez İlçesinde, evden hırsızlık olaylarına karıştıkları gerekçesiyle polis tarafından takibe alınan kadın hırsızlar biri yakalanacağını anlayınca bıçakla kendine zarar verdi.
Kocaeli’nin Körfez İlçesinde, çok sayıda evde hırsızlık yaptıkları tespit edilen 2’si kadın 3 kişi, polis tarafından kovalamaca sonucu yakalandı. Körfez ilçesinde 4 evde, Kırklareli’nde bir evde yaşanan hırsızlık olayları ile ilgili çalışma başlatan Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, hırsızlık olayını gerçekleştirdiği öne sürülen şahısları ve olayda kullandıkları aracı tespit etmeyi başardı.
Aracın ve şahısların Gölcük’te bulunduğu bilgisine ulaşan polis, harekete geçti. İskele yolu ışıklar mevkiinde aracı gören ekiplerle şahıslar arasında kovalamaca başladı. Yaklaşık 15 dakika süren kovalamaca sonucu araç, Gölcük İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından İhsaniye Kanpara köyüne giden yol üzerinde durduruldu. Araç içindeki şahıslardan Ebru B. (30) yakalanacağını anlayınca elindeki bıçakla kendine zarar vermeye başladı.
Polis ekipleri tarafından etkisiz hale getirilen Ebru B. ile Hicran K. (32) ve Eyüp Ç. (27), polis tarafından gözaltına alındı. Ebru B.’nin tedavisi olay yerine çağırılan sağlık ekipleri tarafından yapıldı. Zanlıların benzer suçlardan çok sayıda kayıtları olduğu öğrenildi. Araçtan atıldığı tespit edilen çantada ise hırsızlık yapmak için kullandıkları kurbağacık, çorap, eldiven ve tornavida çıktı. Girdikleri 5 evden ziynet eşyası ve para çaldıkları tespit edilen zanlılar adliyeye sevk edildi.
(İHA)