BIST 10.267
DOLAR 32,28
EURO 34,76
ALTIN 2.407,87
HABER /  GÜNCEL

Yağmur beraberinde trafik kazalarını getirdi

İstanbul'da beklenen yağış gece yarısı geldi. Gece gelen yağış, beraberinde trafik kazalarını da getirdi.

Abone ol

Aniden bastıran yağmur birçok ilçede etkili oldu. Taksim'de yağmura hazırlıksız yakalananlar otobüs duraklarına ve işyerlerinin saçaklarına sığındı.

Sağanak yağış nedeniyle kayganlaşan yollarda araçlarının direksiyon hakimiyetini kaybeden birçok sürücü kaza yaptı.

İstanbul'da gece 03.00 sıralarında başlayan yağmur sağanak şeklinde yağdı. Yağmura hazırlıksız yakalanan vatandaşlardan bazıları ıslanmamak için otobüs duraklarına sığınırken, bazıları ise ellerindeki kıyafetleri başlarının üzerinde tutarak yağmurdan korunmaya çalıştı. Ara ara sert esen rüzgar da şemsiye ile yürüyen vatandaşlara zor anlar yaşattı. Yağış nedeniyle hava sıcaklığı birkaç derece düştü. Devlet Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü'ne göre İstanbul'da gün boyu ara ara yağış bekleniyor. Hava sıcaklığı ise 22 ila 24 derece arası olacak.

KAYGANLAŞAN YOLLAR, KAZALARA NEDEN OLDU

İstanbul'da yağan yağmur, trafik kazalarını da beraberinde getirdi. D-100 ve TEM yollarında yağış nedeniyle kayganlaşan zeminde direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücüler kaza yaptı.

Bayrampaşa TEM bağlantı yolundan otogar istikametine doğru seyir halinde olan 27 TH 899 plakalı TIR'ın sürücüsü, yağış nedeniyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybederek bariyerlere çarptı. Çarpmanın etkisiyle hurdaya dönen TIR'ın sürücüsü yaralandı. Sürücü olay yerine gelen ambulans aracıyla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Bir başka kaza ise Çobançeşme'de D-100 Karayolu'nda meydana geldi.

Çobançeşme'den Avcılar istikametine doğru seyir halinde olan 34 UAU 71 plakalı aracın sürücüsü ilk önce aynı istikamette giden araca, ardından metrobüs bariyerlerine çarptı. Kaza sonucu bir kişi yaralandı. Kaza sebebiyle yol bir süre trafiğe kapatıldı.